Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΈκδοση 1ου τεύχους του ελληνικού περιοδικού GO SIXT
Από την Sixt Rent a Car/Lion Rental A.E.

Έκδοση 1ου τεύχους του ελληνικού περιοδικού GO SIXT

Η Sixt Rent a Car/Lion Rental A.E., σε συνεργασία με τη Much More ΕΠΕ, παρουσιάζει την ελληνική έκδοση του περιοδικού GO SIXT, σε συνέχεια της επιτυχημένης του πορείας στη Γερμανία. […]

Η Sixt Rent a Car/Lion Rental A.E., σε συνεργασία με τη Much More ΕΠΕ, παρουσιάζει την ελληνική έκδοση του<…> περιοδικού GO SIXT, σε συνέχεια της επιτυχημένης του πορείας στη Γερμανία. Πρόκειται για ένα πολυτελές, δίγλωσσο (ελληνικά-αγγλικά) έντυπο ποικίλης ύλης που διανέμεται δωρεάν στα 115 σημεία Sixt στην Ελλάδα, σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων καθώς επίσης και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Το GO SIXT απευθύνεται, όπως αρμόζει σ`ένα σύγχρονο περιοδικό, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες με χρήσιμες πληροφορίες και πλούσια θεματολογία όπως προτάσεις για διασκέδαση και gourmet, παρουσιάσεις προορισμών εντός κι εκτός Ελλάδος, συνεντεύξεις γνωστών και επιτυχημένων προσωπικοτήκων, θέματα οικονομίας, περιβάλλοντος, υγείας, αθλητισμού, μόδας και τέχνης, παρουσιάσεις αυτοκινήτων, τα τελευταία νέα της Sixt αλλά και οτιδήποτε άλλο αφορά στο σύγχρονο άνθρωπο.

Ο Regine Sixt, πρόεδρος-Πωλήσεις & Marketing της Sixt Γερμανίας, δήλωσε: “Θα ήθελα να συγχαρώ την Sixt στην Ελλάδα, πολύτιμο μέλος της παγκόσμιας οικογένειάς μας, για την πρώτη έκδοση του Go SIXT στην χώρα σας. Το περιοδικό αρχίζει σιγά σιγά να επεκτείνεται, γεγονός που μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια. Το GO SIXT σκοπεύει όχι μόνο να σας ενημερώσει αλλά παράλληλα να σας διασκεδάσει ευχάριστα. Κυρίως όμως, επιθυμεί να σας εξάψει την περιέργεια για προσωπικότητες που έχουν επιτύχει μεγάλα κατορθώματα αλλά και για μέρη που –ίσως- να μην είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία ή το λόγο να επισκεφθείτε ποτέ. Είμαι σίγουρη ότι το ελληνικό GO SIXT θα αναδείξει τους ισχυρούς δεσμούς που έχει αποκτήσει πλέον η Sixt με την Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024