Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο Συνέδριο Προγραμματισμού Δρομολογίων της ΙΑΤΑ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Από 13 έως 16 Νοεμβρίου 2008

Το Συνέδριο Προγραμματισμού Δρομολογίων της ΙΑΤΑ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Περισσότερους από 1.200 συνέδρους, που θα εκπροσωπήσουν 300 αεροπορικές εταιρείες και περισσότερα από 200 αεροδρόμια, υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, φιλοξενώντας στην Αθήνα το 123ο ΙΑΤΑ Schedules […]

Περισσότερους από 1.200 συνέδρους, που θα εκπροσωπήσουν 300 αεροπορικές εταιρείες και περισσότερα από<...> 200 αεροδρόμια, υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, φιλοξενώντας στην Αθήνα το 123ο ΙΑΤΑ Schedules Conference (13-16 Νοεμβρίου), τη μεγαλύτερη εκδήλωση της ΙΑΤΑ, με αντικείμενο τον προγραμματισμό των δρομολογίων πτήσεων.

Ουσιαστικά ένα “εργαστήρι” διαλόγου για το συντονισμό των πτήσεων, το συνέδριο “Schedules Conference” της IATA πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο (Ιούνιο και Νοέμβριο), δίνοντας τη δυνατότητα στις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια να προγραμματίσουν επακριβώς τα δρομολόγια της επόμενης περιόδου (ημέρες και ώρες πτήσεων, τύπους αεροσκαφών κ.ά.), με βάση τη διαθεσιμότητα slots σε κάθε αεροδρόμιο.

Αντικείμενο του προσεχούς συνεδρίου θα είναι ο συντονισμός των δρομολογίων της θερινής περιόδου 2009 (Απρίλιος-Οκτώβριος). Παράλληλα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ως οικοδεσπότης ακόμη μιας διεθνούς αεροπορικής διοργάνωσης στην Αθήνα, θα έχει την ευκαιρία ισχυρής παρουσίας στο εκθεσιακό σκέλος του σημαντικού αυτού συνεδρίου, προωθώντας την ανάπτυξη δρομολογίων και παρουσιάζοντας στους εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών τα αναπτυξιακά σχέδια και τα πλεονεκτήματα χωρητικότητας του αεροδρομίου, καθώς και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής αγοράς.

Η φιλοξενία του συνεδρίου της ΙΑΤΑ στην Αθήνα αποτελεί, τόσο για το αεροδρόμιο όσο και για την πόλη, μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσει η διεθνής αεροπορική κοινότητα το αναβαθμισμένο επίπεδο υποδομών και παρεχόμενων υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και άλλων δραστηριοτήτων.

Το 123ο ΙΑΤΑ Schedules Conference ξεκινά την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024