Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ British Airways συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Νέα Υόρκη
Μέσω Gatwick 5 φορές την εβδομάδα

Η British Airways συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Νέα Υόρκη

Η British Airways ανακοινώνει την καθημερινή σύνδεση του αεροδρομίου Gatwick του Λονδίνου με το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, με την πτήση ΒΑ2172, η οποία αναχωρεί από το Gatwick στις […]

Η British Airways ανακοινώνει την καθημερινή σύνδεση του αεροδρομίου Gatwick του Λονδίνου με το<...> αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, με την πτήση ΒΑ2172, η οποία αναχωρεί από το Gatwick στις 11:20 π.μ. και προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη στις 2.15 μ.μ. Η British Airways συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Gatwick 5 φορές την εβδομάδα και η απευθείας πτήση Gatwick – Νέα Υόρκη διευκολύνει πλέον σημαντικά τη μετάβαση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” στην αμερικανική μεγαλούπολη. Στο σκέλος Θεσσαλονίκη – Gatwick – Νέα Υόρκη, όποιος επιβάτης επιθυμεί μπορεί να διανυκτερεύσει με έξοδα της British Airways σε ξενοδοχείο του Gatwick.

Η κα Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια Ελλάδος της British Airways, δήλωσε σχετικά: “Η σύνδεση Θεσσαλονίκης – Νέας Υόρκης μέσω Gatwick θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στο κοινό της Β. Ελλάδος και κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους. Η Νέα Υόρκη είναι ένας ξεχωριστός προορισμός για τους Έλληνες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες για ψώνια και διασκέδαση, και να ζήσουν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της πόλης την εβδομάδα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι νέες πτήσεις από το Gatwick εξυπηρετούνται από Boeing 777 που διαθέτει 4 καμπίνες: FIRST, Club World, World Traveller Plus και Οικονομική. Με τον τρόπο αυτό, το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος έχει όλες τις επιλογές στη διάθεσή του”.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια των μακρινών πτήσεων αναβαθμίζοντας το εισιτήριό τους πριν πετάξουν, μέσω του ba.com/managemybooking, ώστε να επωφεληθούν από τον επιπλέον χώρο που προσφέρει η World Traveller Plus, η καμπίνα που έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής σε όσους ταξιδεύουν από και προς τη Νέα Υόρκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024