Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠρωτιά για την Club Hotel Casino Loutraki στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Cocktail “Marie Brizard”
Νικήτριες οι Bar-ladies Σταυρούλα Τσάμη και Ειρήνη Οζύνη

Πρωτιά για την Club Hotel Casino Loutraki στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Cocktail “Marie Brizard”

Οι Bar-ladies της Club Hotel Casino Loutraki, Σταυρούλα Τσάμη και Ειρήνη Οζύνη, κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Cocktail της Marie Brizard, δίνοντας ακόμη μια σημαντική διάκριση για […]

Οι Bar-ladies της Club Hotel Casino Loutraki, Σταυρούλα Τσάμη και Ειρήνη Οζύνη, κατέκτησαν τις<...> δύο πρώτες θέσεις στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Cocktail της Marie Brizard, δίνοντας ακόμη μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία. Οι νικήτριες ξεχώρισαν ανάμεσα σε 44 συμμετοχές από διάφορες περιοχές και επιχειρήσεις της Ελλάδας και κατάφεραν να αποσπάσουν τον θαυμασμό της κριτικής επιτροπής με τους ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων, αλλά και με το υψηλό επίπεδο της δεξιοτεχνίας, τεχνικής παρασκευής και παρουσίασης κοκτέιλ. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την εταιρεία `Αμβυξ και διεξήχθη στις 30 Οκτωβρίου 2008, με την συνεργασία της Ένωσης Barman Ελλάδας και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Barman (International Bartenders Association).

Τα κοκτέιλ που κατέκτησαν τα δύο πρώτα βραβεία Marie Brizard Cocktail για το 2008 είναι το “Night Wish” και το “Purple Amour”. Για την παρασκευή του “Night Wish”, με την υπογραφή της Σταυρούλας Τσάμη, χρησιμοποιήθηκαν: 3cls Amaretto Marie Brizard, 2cls Cafe Marie Brizard, 1cl Apricot Brandy Marie Brizard, 1cl Creme de Cassis Marie Brizard, 2cls κρέμα γάλακτος. Για το γαρνίρισμα του κοκτέιλ, χρησιμοποιήθηκε ζαχαρωμένο πορτοκάλι, ξύλο κανέλλας, βατόμουρο και stick βανίλιας. Η παρασκευή έγινε σε shaker.

Για το “Purple Amour”, η συνταγή της Ειρήνης Οζύνη βασίστηκε στα εξής υλικά: 3 cls Gin, 3 cls Triple Sec Marie Brizard, 1 cls Parfait Amour Marie Brizard, 2 cls Tonic Water. Για το γαρνίρισμα χρησιμοποιήθηκαν starfruit και φράουλα. Η παρασκευή έγινε σε shaker.

Η 1η νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό κοκτέιλ Marie Brizard 2008, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5-9 Δεκεμβρίου στο Bordeaux της Γαλλίας, διεκδικώντας ακόμα μια διάκριση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024