Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Virgin Galactic αναθέτει στo Extravagant Travel την πώληση των ταξιδιών στο διάστημα
Oι τουριστικές υποτροχιακές πτήσεις θα ξεκινήσουν εντός του α΄ εξαμήνου 2009

Η Virgin Galactic αναθέτει στo Extravagant Travel την πώληση των ταξιδιών στο διάστημα

Την εταιρεία Extravagant Travel επέλεξε πρόσφατα η Virgin Galactic για την πώληση των τουριστικών υποτροχιακών πτήσεων που θα ξεκινήσουν εντός του πρώτου εξαμήνου του 2009. Η Extravagant Travel είναι ένα […]

Την εταιρεία Extravagant Travel επέλεξε πρόσφατα η Virgin Galactic για την πώληση<...> των τουριστικών υποτροχιακών πτήσεων που θα ξεκινήσουν εντός του πρώτου εξαμήνου του 2009. Η Extravagant Travel είναι ένα από τα μόλις εννέα τουριστικά γραφεία σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη δυνατότητα πώλησης των διαστημικών ταξιδιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ως ένας από τους επιλεγμένους συνεργάτες της Virgin Galactic σε όλο τον κόσμο, η κα Σμαράγδα Ιγγλέση, διευθύνουσα σύμβουλος του Extravagant Travel, αφού πέρασε την απαραίτητη εκπαίδευση με επιτυχία, έχει αναλάβει προσωπικά την πώληση των πτήσεων αυτών στο ελληνικό κοινό. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που το γραφείο μας είναι ένας από τους επιλεγμένους συνεργάτες της Virgin Galactic. Το ταξίδι αυτό που πριν από μερικά χρόνια φάνταζε εξωπραγματικό, σήμερα είναι πραγματικότητα. Θα είμαστε περήφανοι αν καταφέρουμε να έχουμε Έλληνες και Κύπριους ταξιδιώτες μέσα στις πρώτες πτήσεις της Virgin Galactic. Τα ονόματά τους θα γράψουν ιστορία!”

“Τα τουριστικά γραφεία παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαφή της Virgin Galactic με τους ενδιαφερόμενους. Ένας καλός τουριστικός πράκτορας αποτελεί και τον έμπιστο σύμβουλο στις ταξιδιωτικές εμπειρίες των πελατών τους και για τον λόγο αυτό όταν αποφασίσουμε να `μεταφέρουμε` την εμπειρία μας στην Ευρώπη, είδαμε μόνο τους καλύτερους για να τους αναθέσουμε την πώληση των υποτροχιακών μας πτήσεων. Τα γραφεία που έχουμε επιλέξει γνωρίζουν τον τρόπο να προσφέρουν μοναδική εξυπηρέτηση όταν πωλούν ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες και για τον λόγο αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα φροντίσουν ιδιαίτερα τους μελλοντικούς μας αστροναύτες”, τόνισε η κα Carolyn Wincer, επικεφαλής πωλήσεων της Virgin Galactic. Μέχρι σήμερα λιγότεροι από 500 αστροναύτες έχουν συμμετάσχει σε αποστολές στο διάστημα αλλά με την έναρξη των πτήσεων της Virgin Galactic ο αριθμός αυτός πρόκειται να αυξηθεί δραματικά.

Έπειτα από τρεις μέρες συναρπαστικής προετοιμασίας και εκπαίδευσης, οι αστροναύτες θα επιβιβαστούν στο διαστημικό όχημα, το SpaceShipTwo, το οποίο θα πετάξει στα 15 χλμ. με τη βοήθεια ενός ειδικά σχεδιασμένου αεροσκάφους – μεταφορέα, του White Knight Two. Στο σημείο αυτό το SpaceShipTwo αποσυνδέεται από το όχημα που το μεταφέρει και ξεκινά την κάθετη πτήση του με τη βοήθεια των πυραύλων του, πετώντας με ταχύτητα που αγγίζει την ταχύτητα του ήχου σε μόλις 10’.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης η ταχύτητα φτάνει τα 4.800 χιλιόμετρα την ώρα και η επιτάχυνση καθηλώνει τους επιβάτες στις θέσεις τους καθώς κατευθύνονται σε ύψος μεγαλύτερο των 110 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της γης. Στο σημείο αυτό οι ταξιδιώτες του διαστήματος θα ζήσουν την εμπειρία της έλλειψης βαρύτητας, θα μπορέσουν να δουν την καμπύλη της γης και την λεπτή μπλε γραμμή της ατμόσφαιρας που προστατεύει τη γη. Το θαύμα της έλλειψης βαρύτητας οι επιβάτες θα το ζήσουν για 4-5 λεπτά πριν επιστρέψουν στη γη. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ώρες και 50 λεπτά και το κόστος ανέρχεται στα 200,000$ ανά άτομο. Οι αναχωρήσεις των πτήσεων θα πραγματοποιούνται στην αρχή σε εβδομαδιαία βάση ενώ μελλοντικά θα πραγματοποιούνται αναχωρήσεις δύο φορές την ημέρα.

Μέχρι σήμερα περισσότερα από 65.000 άτομα από 125 χώρες ανά τον κόσμο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις πτήσεις της Virgin Galactic, ενώ ήδη έχουν γίνει ήδη κρατήσεις από σχεδόν 200 άτομα απ΄ όλο τον κόσμο για τις πρώτες πτήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024