Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η έκθεση των έργων θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου

Η 5η Μπιενάλε Φοιτητών Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδας στο Creta Maris Convention & Golf Resort

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Νοέμβριος 2008, 00:00

Η 5η Μπιενάλε των Φοιτητών των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας, που διοργανώνουν ο<...>

Όμιλος Επιχειρήσεων Μεταξά και η εφημερίδα “Τα Νέα της Τέχνης”, υπό την αιγίδα της ΑΣΚΤ Αθήνας και του Τμ. Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή φοιτητών από όλα τα έτη και τα εργαστήρια των δυο σχολών.

Από το σύνολο των έργων που κατατέθηκαν, η κριτική επιτροπή επέλεξε να εκτεθούν 125 έργα. Στην κριτική επιτροπή, στην οποία πρόεδρος είναι ο καθ. Γιώργος Γκολφίνος, πρόεδρος του Τμ. Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΠΘ. Συμμετείχαν επίσης οι καθ. Μάριος Σπηλιόπουλος, Γιάννης Φωκάς, Μιχάλης Αρφαράς, Μανώλης Γιανναδάκης, Μιχάλης Μανουσάκης, Μανώλης Μπαμπούσης και οι εκπρόσωποι των διοργανωτών, κα `Αρτεμις Καρδουλάκη (“Τα Νέα της Τέχνης”) και κα Ροδάνθη Μεταξά (Όμιλος Επιχειρήσεων Μεταξά).

Η έκθεση των έργων, που θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν και οι βραβεύσεις (3 Βραβεία και 5 Έπαινοι) του διαγωνισμού, θα κρατήσει ένα μήνα και θα λειτουργεί στο συνεδριακό κέντρο του Creta Maris Convention & Golf Resort, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο καθ. Μάριος Σπηλιόπουλος. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η Μπιενάλε, για δεύτερη φορά, θα ξεφύγει από τα όρια της Κρήτης και θα μεταφερθεί το Φεβρουάριο του 2009 σε κεντρικό εκθεσιακό χώρο της Αθήνας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top