Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕκδήλωση της expedia στην Αθήνα

Εκδήλωση της expedia στην Αθήνα

Εκδήλωση για ξενοδόχους και τουριστικούς πράκτορες πραγματοποιεί η expedia στις 24 Νοέμβρη στην Αθήνα που θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις για το πώς οι ελληνικές εταιρείες ταξιδίων μπορούν να χειριστούν τις σημερινές […]

Εκδήλωση για ξενοδόχους και τουριστικούς πράκτορες πραγματοποιεί η expedia στις<...> 24 Νοέμβρη στην Αθήνα που θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις για το πώς οι ελληνικές εταιρείες ταξιδίων μπορούν να χειριστούν τις σημερινές προκλήσεις της αγοράς και να αντιμετωπίσουν τυχόν κενά στη ζήτηση και τη διαθεσιμότητα, διανέμοντας τα προϊόντα της Expedia σε όλον τον κόσμο.

Οι επαγγελματίες της τουριστικής αγορά που θα συμμετάσχουν στη εκδήλωση θα ωφεληθούν μαθαίνοντας:

  • Πως να αυξάνουν τη ζήτηση στους διεθνείς ταξιδιώτες
  • Βέλτιστες πρακτικές στη διανομή τουριστικών πακέτων online
  • Βέλτιστες πρακτικές για πρόβλεψη των προκλήσεων που θέτει η παγκόσμια οικονομική κρίση

Η Expedia κατέχει και λειτουργεί περισσότερα από 60 online ταξιδιωτικά sites κρατήσεων παγκοσμίως (συμπεριλαμβανομένης και της Expedia) και τα sites hotels.com σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, και όλη τη Δυτ. Ευρώπη, καθώς και σε Αυστραλία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Κορέα, κ.ά. στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

“Η Expedia είναι μία διεθνής εταιρεία που διατηρεί τοπική προσέγγιση στις σχέσεις της με τους ξενοδόχους-συνεργάτες της”, λέει ο Diego Lofeudo, Director of Market Management για την περιοχή EMAF, Expedia Partner Services Group. “Συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας στις καθιερωμένες αγορές, όπως η Αθήνα, η Κρήτη και η Ρόδος, καθώς και στην ανάπτυξη και διεύρυνση της προσφοράς μας στην Πελοπόννησο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τις Κυκλάδες και τα Επτάνησα,για να αναφέρουμε μόνο μερικές από τις περιοχές”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024