Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στενεύουν τα χρονικά όρια για τους υποψηφίους αγοραστές της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Μάρτιος 2001, 00:00

Το χρονικό περιθώριο που απομένει στους τέσσερις υποψήφιους αγοραστές για το 65% της Ολυμπιακή<.>ς Αεροπορίας, προκειμένου να ενημερωθούν για τα οικονομικά της επιχείρησης και να αναζητήσουν<...>

διεθνείς συνεργασίες ώστε να ενισχύσουν τις προσφορές τους, είναι μόλις 40 μέρες.

Οι

Κυπριακές Αερογραμμές<.>

είναι η πρώτη ενδιαφερόμενη εταιρία που έχει ξεκινήσει ελέγχους στα οικονομικά στοιχεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ θα ακολουθήσουν η ΑΧΟΝ, η εταιρία του εφοπλιστή Στ. Ρέστη, και η αυστραλιανή εταιρία Integrated Airline Solutions.

Στόχος είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η

ΟΑ<.>

και τις υποχρεώσεις που έχει προς τρίτους, προκειμένου να γνωρίζουν και τις οικονομικές επιβαρύνσεις που θα αναλάβουν εάν επιλεγούν ως ανάδοχοι της Ολυμπιακής.

Εν τω μεταξύ, όλες οι επιχειρήσεις που έχουν περάσει στη β' φάση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης μπορούν στο διάστημα του επόμενου μήνα να αναζητήσουν συνεργασία με διεθνείς αεροπορικές εταιρίες, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσφορές τους για το 65% και το μάνατζμεντ της ΟΑ. Αυτό που απαιτεί η ελληνική κυβέρνηση από τους υποψήφιους είναι αυξημένα κεφάλαια, η αναζήτηση των οποίων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: είτε από κοινοπραξία τραπεζών είτε μέσω ιδιωτικών κεφαλαίων. Η παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του Μαρτίου, ενώ οι φάκελοι με τις δεσμευτικές προσφορές αναμένεται να έχουν κατατεθεί έως τις 20 Απριλίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top