Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαρουσίαση νέας τουριστικής διαδικτυακής πύλης της Λέρου

Παρουσίαση νέας τουριστικής διαδικτυακής πύλης της Λέρου

Ζούμε σε μια εποχή που οι νέες τεχνολογίες έχουν αλλάξει για πάντα τον τρόπο που εργαζόμαστε και που επικοινωνούμε, διαμορφώνοντας κάθε πλευρά της ζωής μας, ιδιωτικής και μη, αλλάζοντας την, […]

Ζούμε σε μια εποχή που οι νέες τεχνολογίες έχουν αλλάξει για πάντα τον τρόπο που εργαζόμαστε και που επικοινωνούμε, διαμορφώνοντας<...> κάθε πλευρά της ζωής μας, ιδιωτικής και μη, αλλάζοντας την, δίνοντας της νέους ρυθμούς και κάνοντάς την πιο εύκολη και πιο συναρπαστική.

Συμβαδίζοντας με τις προκλήσεις αυτές, ξεκινάει σήμερα μια νέα πορεία στον ηλεκτρονικό κόσμο της πληροφορίας, δημιουργώντας σύγχρονες εφαρμογές για το διαδίκτυο και υλοποιώντας μια σειρά εργαλείων δυναμικής ανάπτυξης για την Λέρο, τους πολίτες της, και για τους επισκέπτες του νησιού.

Ο νέος κόμβος της Λέρου θα εμπλουτίζεται συνεχώς, με νέες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού.

Με βάση δύο άξονες, η Λέρος χαράζει την ηλεκτρονική της πορεία, φροντίζοντας παράλληλα τόσο για την εξυπηρέτηση των πολιτών της, όσο και για την προσέλκυση επισκεπτών από όλα τα μέρη του κόσμου. Ταυτόχρονα, το διαδίκτυο θα χρησιμοποιείται για να προωθείται η τουριστική ανάπτυξη του νησιού με εφαρμογές που προσελκύουν άμεσα αλλά και έμμεσα επισκέπτες, και προβάλουν την εικόνα της ως τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό κάθε εποχή του χρόνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024