Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΗΑΤΤΑ

Πρόσκληση τουριστικών πρακτόρων από το Αζερμπαϊτζάν

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Νοέμβριος 2008, 00:00

Από την μακρινή χώρα του Αζερμπαϊτζάν έρχονται οι επόμενοι προσκεκλημένοι του ΗΑΤΤΑ κατόπιν πρωτοβουλίας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Αζερμπαϊτζάν και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Το Αζερμπαϊτζάν στη γείτονα χώρα Τουρκία αποτελεί ήδη...

Από την μακρινή χώρα του Αζερμπαϊτζάν έρχονται οι επόμενοι προσκεκλημένοι του ΗΑΤΤΑ κατόπιν πρωτοβουλίας<...>

της Ελληνικής Πρεσβείας στο Αζερμπαϊτζάν και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Το Αζερμπαϊτζάν στη γείτονα χώρα Τουρκία αποτελεί ήδη δυναμική αγορά μέσα στην πρώτη δεκάδα των χωρών, από τις οποίες προέρχεται ο εισερχόμενος τουρισμός με έντονα αυξητικές τάσεις.

Για 8 ημέρες και συγκεκριμένα από 23 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 11 εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων, συνοδευόμενοι από την κ. Kamala Hasanova εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού του Αζερμπαϊτζάν και την κ. Όλγα Μεζερίδου Σύμβουλο της Πρεσβείας  στο Αζερμπαϊτζάν, θα επισκεφτούν την Αθήνα, την Κρήτη - Χανιά και Ηράκλειο - και την Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Τα τουριστικά γραφεία επιλέχτηκαν μέσα από 234 υποψήφιους για την αποστολή αυτή από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης, με βασικό κριτήριο το ενδιαφέρον για ανάπτυξη συνεργασιών με Ελληνικά τουριστικά γραφεία και την ιδιαίτερη προβολή που θα εξασφαλίσουν για την Ελλάδα ως προορισμού της τουριστικής αγοράς του Αζερμπαϊτζάν.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα τους ακολουθεί συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης το οποίο θα καλύψει και θα προβάλλει στο Αζερμπαϊτζάν την όλη αποστολή, με ιδιαίτερα αφιερώματα για την προβολή και εδραίωση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην τουριστική αγορά του Αζερμπαϊτζάν.

Παράλληλα ο ΗΑΤΤΑ για την σύναψη συνεργασιών μεταξύ των τουριστικών γραφείων μελών του και των Αζέρων tour operators διοργανώνει τρεις συναντήσεις εργασίας συγκεκριμένα:

  • 24 Νοεμβρίου 2008 Δευτέρα, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Metropolitan και ώρα 10 πμ.
  • 26 Νοεμβρίου 2008 Τετάρτη, στα Χανιά στο ξενοδοχείο Santa Marina και ώρα 10.00 πμ.
  • 28 Νοεμβρίου 2008 Παρασκευή, στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Hyatt και ώρα 10.00 πμ.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους οι προσκεκλημένοι θα επισκεφτούν μεγάλες τουριστικές μονάδες στις οποίες και θα φιλοξενηθούν και θα ενημερωθούν για το θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα με την επίσκεψή τους στη Μαρίνα Φλοίσβου. Επίσης, θα ξεναγηθούν σε σημαντικά πολιτιστικά μνημεία, όπως το Νέο Μουσείο Ακρόπολης και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε ξενάγηση που έχει διοργανώσει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, τον αρχαιολογικό χώρο Απτέρων στα Χανιά και τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top