Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΓενική συνέλευση και εκλογές για το SITE Greece

Γενική συνέλευση και εκλογές για το SITE Greece

Στις 12 Δεκεμβρίου θα γίνει η Τρίτη Γενική Συνέλευση του SITE Greece και οι εκλογές για την ανάδειξη διευθυντών. Μετά τη γενική συνέλευση θα ακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα και δείπνο δικτύωσης […]

Στις 12 Δεκεμβρίου θα γίνει η Τρίτη Γενική Συνέλευση του SITE Greece και οι εκλογές για την<...> ανάδειξη διευθυντών. Μετά τη γενική συνέλευση θα ακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα και δείπνο δικτύωσης ανοικτού τύπου για τα μέλη του SITE Greece όσο και για προσκεκλημένους επαγγελματίες της βιομηχανίας του τουρισμού, και των ταξιδιών κινήτρων.

Το SITE Greece στη συνεχιζόμενη προσπάθεια του να συνεισφέρει στην παγκόσμια γνώση της βιομηχανίας και στην προαγωγή των επαγγελματικών προδιαγραφών αυτής, έχει δημιουργήσει στην ιστοσελίδα του τη «Γωνιά των Σπουδαστών» αφιερωμένη στους σπουδαστές της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στο χώρο αυτό οι σπουδαστές μπορούν να μοιρασθούν τις γνώσεις τους στην βιομηχανία δημοσιεύοντας εργασίες, και μελέτες που αφορούν στα ταξίδια κινήτρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024