Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνείς Διακρίσεις για τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels στη World Travel Market
Best Thomson Winter Accommodation για τη Louis Hotels

Διεθνείς Διακρίσεις για τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels στη World Travel Market

Tο βραβείο “Best Thomson Winter Accommodation” απονεμήθηκε στα ξενοδοχεία Louis Imperial Beach Hotel και Louis King Jason Hotel Apartments στην Πάφο, ως δύο από τα καλύτερα χειμερινά καταλύματα παγκοσμίως, στο […]

Tο βραβείο “Best Thomson Winter Accommodation” απονεμήθηκε στα ξενοδοχεία Louis Imperial Beach Hotel και Louis King Jason Hotel Apartments στην Πάφο, ως δύο από τα καλύτερα<...> χειμερινά καταλύματα παγκοσμίως, στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market. Επίσης, στο ξενοδοχείο Iberostar Plagos Beach Hotel της Ζακύνθου, απονεμήθηκε το βραβείο “Saga Good Food One Rosette Award 2008”, στο πλαίσιο αναγνώρισης των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες και της ποιότητας των παρεχόμενων γευμάτων.

Οι βραβεύσεις από την Thomson πραγματοποιήθηκαν στις 11 Νοεμβρίου 2008 στο ξενοδοχείο Landmark Hotel του Λονδίνου, στο πλαίσιο της έκθεσης, όπου για άλλη μία χρονιά ο Όμιλος Louis συμμετείχε με δικό του περίπτερο. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις που απονέμονται κάθε χρόνο από δύο από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Μεγάλης Βρετανίας, Thomson και SAGA, βασίζονται στο υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και στο συνολικό επίπεδο ικανοποίησης, στοιχεία τα οποία αξιολογούνται από τους επισκέπτες των ξενοδοχείων.

Ο κ. Ιάσων Περδίος, διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels δήλωσε: “Οι 3 νέες αυτές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στην πλούσια συλλογή του Ομίλου. Οι διακρίσεις αυτές, που αποτελούν μεγάλη τιμή για εμάς, υποδεικνύουν τις τάσεις και τους στόχους που έχει θέσει ο Όμιλος, ενισχύοντας τη σταθερή προσήλωσή μας στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024