Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣυνεργασία JohnsonDiversey Hellas και Electrolux Professional Ελλάς
Τομέας φροντίδας επαγγελματικού ιματισμού

Συνεργασία JohnsonDiversey Hellas και Electrolux Professional Ελλάς

Η JohnsonDiversey Hellas, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού και η Electrolux Professional Ελλάς, στον τομέα του εξοπλισμού επαγγελματικών πλυντηρίων, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους στον […]

Η JohnsonDiversey Hellas, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού και η Electrolux Professional Ελλάς, στον τομέα του<...> εξοπλισμού επαγγελματικών πλυντηρίων, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της φροντίδας του ιματισμού επαγγελματικών μονάδων, προς όφελος των πελατών τους.

Η Electrolux Professional είναι ηγέτης στην παραγωγή και διανομή επαγγελματικών συσκευών. Η JohnsonDiversey Hellas είναι αντίστοιχα η μεγαλύτερη εταιρεία–ηγέτης στην ελληνική επαγγελματική αγορά συστημάτων καθαρισμού και υγιεινής.

Η φροντίδα του ιματισμού και η συνολική επαγγελματική του διαχείριση αποτελεί σήμερα μια μεγάλη πρόκληση για κάθε επιχείρηση, είτε αυτό είναι ξενοδοχείο, είτε νοσοκομείο, είτε χώρος εστίασης, είτε επαγγελματικό πλυντήριο. Οι παράμετροι που καθορίζουν την προστασία του ιματισμού και την αύξηση της αντοχής τους στο χρόνο είναι πολλοί. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πλύσης, η επιλογή του σωστού μηχανολογικού εξοπλισμού και η εύρυθμη λειτουργία και συντήρηση του είναι απαραίτητα στοιχεία του συνολικού προγράμματος διαχείρισης του ιματισμού από την συλλογή του λερωμένου μέχρι και την αποθήκευση.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών και ηγετών στον κλάδο τους αποσκοπεί στην προσφορά, στην ελληνική αγορά, καινοτόμων προτάσεων φτιαγμένες στα μέτρα της κάθε επιχείρησης, με στόχο την κάλυψη των αναγκών ακόμα και των πιο απαιτητικών και εξειδικευμένων επαγγελματικών χώρων.

Μοναδική τεχνογνωσία και ανταλλαγή εμπειριών από ειδικούς που παρέχουν τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις. Καινοτομίες που απαντούν στις σύγχρονες προκλήσεις για χαμηλότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας με παράλληλη αύξηση της χρονικής αντοχής του ιματισμού από δύο εταιρείες παγκόσμια γνωστές και καταξιωμένες για την περιβαλλοντική ευαισθησία και πρωτοπορία στους κλάδους τους. Κοινά εκπαιδευτικά προγράμματα και ολοκληρωμένη υποστήριξη από αυτούς που έχουν αναγάγει την υπεροχή τους στους τομείς αυτούς σε βασικό άξονα διαφοροποίησης τους στην επαγγελματική αγορά. Κοινή προβολή μέσα από επαγγελματικές εκθέσεις και κατά τόπους εκδηλώσεις μέσα από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών τους.

Ο Γιώργος Βασιλάκος, Μanaging Director SouthEastern Europe της JohnsonDiversey δήλωσε: “Είναι ιδιαίτερη χαρά μας και μεγάλες οι προσδοκίες μας από μια τέτοια συνεργασία. Η ισχύς εν τη ενώσει μόνον οφέλη μπορεί να έχει για τον κάθε επαγγελματία, που αγωνιά για την φροντίδα του ιματισμού του και συχνά πέφτει θύμα λανθασμένων επιλογών. Η ηγετική θέση της εταιρείας μας στον χώρο της πλύσης ιματισμού, η πολύχρονη και η παγκόσμια εμπειρία μας στον τομέα αυτό, από κοινού με την επαγγελματική μας φήμη για άριστη εξυπηρέτηση στην επαγγελματική αγορά αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της συνεργασίας μας με την Electrolux Professional Ελλάς”.

Ο Χρήστος Πάρτσος, Country Manager της Electrolux Professional Ελλάς ανάφερε: “Στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινή εργασία του επαγγελματία πιο εύκολη, πιο αποδοτική, πιο κερδοφόρα, με απόλυτο σεβασμό σε αυτόν και στο περιβάλλον. Διαθέτουμε μηχανήματα κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογία αιχμής. Θέλουμε να “περάσουμε” την γνώση μας στους πελάτες μας και να ωφεληθούν από αυτή, κάνοντας της εργασιακή ζωή τους πιο εύκολη. Γι΄αυτό πιστεύουμε ότι ο στόχος μας αυτός, μέσα από την συνεργασία μας με την JohnsonDiversey, αποκτά ευρύτερες δυνατότητες διείσδυσης στην αγορά μας και οι ωφέλειες θα συνοδεύουν για πάντα τους πελάτες μας, καθ΄όλη την διάρκεια της πολυετούς χρήσης των μηχανημάτων μας, μέσα από την συνετή και ορθολογική χρήση των καταλληλότερων μέσων και μεθόδων πλύσης”.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών προβλήθηκε στην έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού xenia ‘08 και θα επαναληφθεί στην έκθεση HORECA ’09, τον προσεχή Ιανουάριο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024