Τελευταία νέα
Σε Μακεδονία, Κρήτη και Κέρκυρα

Νέοι ξενώνες στο Δίκτυο Guest Inn

Το δίκτυο Guest Inn συνεχίζει με επιτυχία την αναζήτηση επιλεγμένων αγροτουριστικών καταλυμάτων, που εξασφαλίζουν στον επισκέπτη άνετη διαμονή κοντά στη φύση, γνωριμία με τοπικές γεύσεις και περιπλάνηση σε ανεξερεύνητες διαδρομές. […]

Το δίκτυο Guest Inn συνεχίζει με επιτυχία την αναζήτηση επιλεγμένων αγροτουριστικών καταλυμάτων, που εξασφαλίζουν στον επισκέπτη άνετη<...> διαμονή κοντά στη φύση, γνωριμία με τοπικές γεύσεις και περιπλάνηση σε ανεξερεύνητες διαδρομές. Στην Μακεδονία, την Κρήτη και την Κέρκυρα βρίσκονται τα νέα μέλη του δικτύου που έρχονται να διευρύνουν τις δυνατότητες για αποδράσεις σε γνωστούς και άγνωστους προορισμούς.

– Παραδοσιακές κατοικίες Θαλόρη στα Καπετανιανά Ηρακλείου Κρήτης: Με θέα το Λιβυκό Πέλαγος και τα Αστερούσια Όρη, οι άνετες κατοικίες Θαλόρη σας δίνουν τη δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική κρητική εμπειρία όλους τους μήνες του χρόνου. Ο ξενώνας διαθέτει καθιστικό, αίθουσα πρωινού και ταβέρνα με τοπικές σπεσιαλιτέ.

– Παραδοσιακός ξενώνας Πέτρινη Γωνιά στο Λιβαδερό Δράμας: Χτισμένος σε υψόμετρο 700 μέτρων, ο ξενώνας Πέτρινη Γωνιά αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για εξορμήσεις σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Ευρύχωρα δωμάτια, άνετο σαλόνι με τζάκι και αίθουσα όπου σερβίρεται πλουσιοπάροχο σπιτικό πρωινό δίνουν το στίγμα του ξενώνα που λειτουργεί όλους τους μήνες του χρόνου.

– Αγρόκτημα Ρόγγια στους Ξανθάτες Κέρκυρας: Στην καρδιά ενός κτήματος που ξεπερνάει τα 60 στρέμματα, οι τρεις κατοικίες του αγροκτήματος Ρόγγια προσφέρουν ξεκούραση και καλοπέραση. Εδώ η διαμονή συνδυάζεται με περιπάτους στο μεγάλο κτήμα που είναι γεμάτο με οπωροφόρα δέντρα, αμπέλια, ελιές και βιολογικές καλλιέργειες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024