Τελευταία νέα
ΑρχικήΕβδομάδα ασφάλειας και υγιεινής στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Σεμινάρια από 30/11 έως 4/12/2009

Εβδομάδα ασφάλειας και υγιεινής στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών της, η Διεύθυνση Προσωπικού του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οργάνωσε για δωδέκατη φορά με επιτυχία μια εβδομάδα ενημέρωσης με θέμα “Ασφάλεια & Υγιεινή στο […]

Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών της, η Διεύθυνση Προσωπικού του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οργάνωσε<...> για δωδέκατη φορά με επιτυχία μια εβδομάδα ενημέρωσης με θέμα “Ασφάλεια & Υγιεινή στο Χώρο Εργασίας”.

Κατά την εβδομάδα αυτή (από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου 2009), όλα τα μέλη του προσωπικού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ποτών, την υγιεινή και τα χημικά στο χώρο εργασίας, καθώς επίσης και για θέματα πυρασφαλείας.

Εισηγητές ήταν εκπρόσωποι από την εταιρεία Ecolab, από το Πυροσβεστικό Σώμα, από το Κ.Ε.Π.Ε.Κ. Αθηνών, καθώς επίσης και από το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.ΑΕ). Μερικά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν οι πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας, η υγιεινή διατροφή, οδηγίες πυρασφάλειας και τρόπος αντιμετώπισης ενδεχόμενης πυρκαγιάς, η διαδικασίες εκκένωσης του κτιρίου και η αντιμετώπιση απειλής βόμβας, καθώς επίσης και ιατρικά θέματα.

Πρόκειται για μία σειρά σεμιναρίων που διεξάχθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος Annual Starwood Safety, Security and Environmental Health Week, του ομίλου της εταιρείας Starwood.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ, διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 982 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection, St. Regis, Sheraton, Westin, Four Points by Sheraton, και W, Le Meridien, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕβδομάδα ασφάλειας και υγιεινής στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Από τις 14 μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου 2008

Εβδομάδα ασφάλειας και υγιεινής στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών της, η Διεύθυνση Προσωπικού του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οργάνωσε, για ενδέκατη φορά, με επιτυχία μια εβδομάδα ενημέρωσης με θέμα “Ασφάλεια & Υγιεινή στο […]

Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών της, η Διεύθυνση Προσωπικού του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οργάνωσε<...>, για ενδέκατη φορά, με επιτυχία μια εβδομάδα ενημέρωσης με θέμα “Ασφάλεια & Υγιεινή στο Χώρο Εργασίας”.

Κατά την εβδομάδα αυτή (από τις 14 μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου 2008), όλα τα μέλη του προσωπικού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ποτών, την υγιεινή και τα χημικά στο χώρο εργασίας, καθώς επίσης και για θέματα πυρασφαλείας.

Εισηγητές ήταν εκπρόσωποι από το Κ.Ε.Π.Ε.Κ. Αθηνών, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.ΑΕ) από το Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς επίσης και ο ιατρός Εργασίας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Μερικά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν οι πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας, η υγιεινή διατροφή, οδηγίες πυρασφάλειας και τρόπος αντιμετώπισης ενδεχόμενης πυρκαγιάς, η διαδικασίες εκκένωσης του κτιρίου και η αντιμετώπιση απειλής βόμβας, καθώς επίσης και ιατρικά θέματα.

Πρόκειται για μία σειρά σεμιναρίων που διεξάχθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος Annual Starwood Safety, Security and Environmental Health Week του ομίλου της εταιρείας Starwood. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με περίπου 750 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες και 120.000 εργαζομένους στα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας ή διαχείρισής της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024