Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επίσκεψη στη Σπάρτη

Η Α. Γκερέκου στην Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Δεκέμβριος 2008, 00:00

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας στη Σπάρτη, την 26η Νοεμβρίου 2008, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κερκύρας και πολιτική υπεύθυνη του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αντζελα Γκερέκου, συνοδευόμενη...

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας στη Σπάρτη, την 26η Νοεμβρίου 2008, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κερκύρας και<...>

πολιτική υπεύθυνη του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αντζελα Γκερέκου, συνοδευόμενη από το βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Πολλάλης, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημέρωσαν την κ. Γκερέκου για τα τρέχοντα τοπικά τουριστικά ζητήματα, με κυρίαρχο αυτό της ανυπαρξίας σύγχρονου μουσείου στη Σπάρτη, καθώς και την αδικαιολόγητη καθυστέρησης των σχετικών διαδικασιών από το Υπουργείο Πολιτισμού. Παράλληλα συζητήθηκε η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση που βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα, οι επιπτώσεις της οποίας αναμένεται να επιφέρουν σοβαρότατες ζημιές στο τουριστικό προϊόν του τόπου. Επιπροσθέτως το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας παρουσίασε στην κα Γκερέκου τη γενικότερη τουριστική αναπτυξιακή πορεία του νομού και αναφέρθηκαν στα χρόνια προβλήματα που απασχολούν το κλάδο.

Από την πλευρά της, η κα Γκερέκου διαβεβαίωσε τους ξενοδόχους της Λακωνίας ότι θα προωθήσει τα εν λόγω προβλήματα, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε κλαδικό επίπεδο, προκειμένου να τύχουν ευνοϊκής επίλυσης. Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας χαρακτήρισε εποικοδομητική την συνεργασία με τη βουλευτή και δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις για μια μελλοντική συνάντηση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top