Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Α. Γκερέκου στην Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας
Επίσκεψη στη Σπάρτη

Η Α. Γκερέκου στην Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας στη Σπάρτη, την 26η Νοεμβρίου 2008, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κερκύρας και πολιτική υπεύθυνη του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αντζελα Γκερέκου, συνοδευόμενη…

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας στη Σπάρτη, την 26η Νοεμβρίου 2008, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κερκύρας και<...> πολιτική υπεύθυνη του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αντζελα Γκερέκου, συνοδευόμενη από το βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Πολλάλης, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημέρωσαν την κ. Γκερέκου για τα τρέχοντα τοπικά τουριστικά ζητήματα, με κυρίαρχο αυτό της ανυπαρξίας σύγχρονου μουσείου στη Σπάρτη, καθώς και την αδικαιολόγητη καθυστέρησης των σχετικών διαδικασιών από το Υπουργείο Πολιτισμού. Παράλληλα συζητήθηκε η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση που βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα, οι επιπτώσεις της οποίας αναμένεται να επιφέρουν σοβαρότατες ζημιές στο τουριστικό προϊόν του τόπου. Επιπροσθέτως το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας παρουσίασε στην κα Γκερέκου τη γενικότερη τουριστική αναπτυξιακή πορεία του νομού και αναφέρθηκαν στα χρόνια προβλήματα που απασχολούν το κλάδο.

Από την πλευρά της, η κα Γκερέκου διαβεβαίωσε τους ξενοδόχους της Λακωνίας ότι θα προωθήσει τα εν λόγω προβλήματα, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε κλαδικό επίπεδο, προκειμένου να τύχουν ευνοϊκής επίλυσης. Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας χαρακτήρισε εποικοδομητική την συνεργασία με τη βουλευτή και δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις για μια μελλοντική συνάντηση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024