Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Κεφαλονιά και η Ιθάκη σε ένα λεύκωμα
Παρουσίαση από τον Α. Σπηλιωτόπουλο

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη σε ένα λεύκωμα

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, παρουσίασε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου το βιβλίο “Κεφαλονιά και Ιθάκη – Το προσωπικό μου ταξίδι” του συγγραφέα Παύλου Παπαδάτου. “Με κείμενα που τα […]

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, παρουσίασε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου το<...> βιβλίο “Κεφαλονιά και Ιθάκη – Το προσωπικό μου ταξίδι” του συγγραφέα Παύλου Παπαδάτου. “Με κείμενα που τα περισσότερα από αυτά είναι έμμετρα, θυμίζοντας περισσότερο ποίηση παρά πεζογραφία και άλλα που είναι γραμμένα με τέτοιο τρόπο που αισθάνεσαι ότι στα διαβάζει ο ίδιος ο συγγραφέας αυτοπροσώπως, ο Παύλος Παπαδάτος δεν αρκείται μόνο στις προσωπικές του εμπειρίες, αλλά μεταφέρει αυτούσιες τις διηγήσεις κατοίκων των δύο νησιών και προσφέρει κατΆαυτόν τον τρόπο στον Έλληνα και τον ξένο αναγνώστη τη μοναδική ευκαιρία να `ταξιδέψει` στα δύο αυτά πανέμορφα νησιά, στον πολιτισμό τους, στα ήθη και έθιμα τους, στα μουσεία και στα αξιοθέατα που διαθέτουν”, τόνισε ο υπουργός.

“Ο Παύλος Παπαδάτος απευθύνεται στον επισκέπτη που αναζητά την εμπειρία και όχι στον τουρίστα, πρεσβεύοντας ότι η μοναδικότητα ενός τόπου δεν έχει να κάνει μόνο με τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές του, αλλά κυρίως με την κουλτούρα και τον πολιτισμό του, την ανθρωποκεντρική διάσταση του χώρου, την πολιτιστική εκείνη παράδοση που, παρά την έκπτωση των καιρών μας, ακόμα υπάρχει και μπορεί να προσφέρει η Κεφαλονιά και η Ιθάκη σε κάθε τους επισκέπτη. Η πρωτοβουλία του Παύλου Παπαδάτου για τη συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου δεν αποτελεί μόνο μια σημαντική συμβολή για την τουριστική προβολή της πατρίδας μας, αλλά και ένα αξιοθαύμαστο δείγμα καλαισθησίας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024