Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑνοιγμα στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν για τους ξενοδόχους των Χανίων
15 τουριστικοί πρακτόρες από το Αζερμπαϊτζάν στα Χανιά

Ανοιγμα στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν για τους ξενοδόχους των Χανίων

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα το επαγγελματικό ταξίδι 15 τουριστικών πρακτόρων από το Αζερμπαϊτζάν στα Χανιά. Σκοπός της επίσκεψης σε τουριστικά θέρετρα του νομού και η φιλοξενία τους από τους ξενοδόχους του νομού, […]

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα το επαγγελματικό ταξίδι 15 τουριστικών πρακτόρων από το Αζερμπαϊτζάν στα Χανιά. Σκοπός της επίσκεψης<...> σε τουριστικά θέρετρα του νομού και η φιλοξενία τους από τους ξενοδόχους του νομού, είναι η διερεύνηση και από τις δυο πλευρές των προοπτικών συνεργασίας με στόχο τη δημιουργία προγραμμάτων στη δυτική Κρήτη. Επίσης στο περιθώριο της επίσκεψης τους, οι τουριστικοί πράκτορες από τη συγκεκριμένη ανερχόμενη οικονομικά χώρα της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, συναντήθηκαν με ομολόγους τους από την Μεγαλόνησο, προκειμένου να συνάψουν σχετικές συμφωνίες. Υπογραμμίζεται ότι η εν λόγω συνάντηση αποτελεί προϊόν συνεργασίας της ελληνικής πρεσβείας στο Μπακού, με το επιτόπιο γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Την οργάνωση της επίσκεψης στα Χανιά, είχε αναλάβει η Ομοσπονδία Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων Νομού Χανίων.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των τουριστικών πρακτόρων, κ. Μανώλης Γιαννούλης, το Αζερμπαϊτζάν χαρακτηρίζεται ως μία από τις χώρες με τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στον κόσμο και ήδη αποτελεί σημαντικό τροφοδότη στον τουρισμό της Τουρκίας, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα και δη τα Χανιά αποτελούν ένα από τους προορισμούς που οι κάτοικοι του Αζερμπαϊτζάν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να επισκεφτούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024