Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Singapore Airlines: Ενημερώνει για την υγεία πριν την πτήση

Γιώργος Παπαδόπουλος - 06 Μάρτιος 2001, 00:00

Φυλλάδιο για την προ της πτήσης ενημέρωση των επιβατών, που περιέχει οδηγίες για την προστασία της υγείας<...> εξέδωσε πρόσφατα η Singapore<.> Airlines, SIA<.>

.

Με την έκδοση αυτή η εταιρία διευρύνει ακόμη περισσότερο τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα αυτό, αφού από πολύ καιρό πριν έχει μεριμνήσει για την ενημέρωση και προστασία των επιβατών, προβάλλοντας μέσω βίντεο, σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της πτήσης πρόγραμμα με ειδικές ασκήσεις για την αποφυγή του ‘συνδρόμου της ακινησίας’.

Στο φυλλάδιο δίνονται οδηγίες για την αντιμετώπιση της λόγω ύψους αδιαθεσίας που αισθάνονται μερικοί επιβάτες, του άγχος που δημιουργεί η πτήση, των αλλαγών στην πίεση της καμπίνας και του αποσυγχρονισμού του βιολογικού ρολογιού γνωστού ως ‘jet lag’. Επίσης, δίνονται οδηγίες στους επιβάτες που πάσχουν από άσθμα, καρδιακά νοσήματα, διαβήτη, κτλ.

Ακόμη, με εικόνες που περιέχονται στο φυλλάδιο η SIA ενημερώνει όσους πρόκειται να ταξιδέψουν μαζί της, για τις ασκήσεις που πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια της πτήσης, για την αποφυγή θρομβώσεων λόγω της ακινησίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top