Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSingapore Airlines: Ενημερώνει για την υγεία πριν την πτήση

Singapore Airlines: Ενημερώνει για την υγεία πριν την πτήση

Φυλλάδιο για την προ της πτήσης ενημέρωση των επιβατών, που περιέχει οδηγίες για την προστασία της υγείας εξέδωσε πρόσφατα η Singapore Airlines, SIA. Με την έκδοση αυτή η εταιρία διευρύνει […]

Φυλλάδιο για την προ της πτήσης ενημέρωση των επιβατών, που περιέχει οδηγίες για την προστασία της υγείας<...> εξέδωσε πρόσφατα η Singapore<.> Airlines, SIA<.>.

Με την έκδοση αυτή η εταιρία διευρύνει ακόμη περισσότερο τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα αυτό, αφού από πολύ καιρό πριν έχει μεριμνήσει για την ενημέρωση και προστασία των επιβατών, προβάλλοντας μέσω βίντεο, σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της πτήσης πρόγραμμα με ειδικές ασκήσεις για την αποφυγή του ‘συνδρόμου της ακινησίας’.

Στο φυλλάδιο δίνονται οδηγίες για την αντιμετώπιση της λόγω ύψους αδιαθεσίας που αισθάνονται μερικοί επιβάτες, του άγχος που δημιουργεί η πτήση, των αλλαγών στην πίεση της καμπίνας και του αποσυγχρονισμού του βιολογικού ρολογιού γνωστού ως ‘jet lag’. Επίσης, δίνονται οδηγίες στους επιβάτες που πάσχουν από άσθμα, καρδιακά νοσήματα, διαβήτη, κτλ.

Ακόμη, με εικόνες που περιέχονται στο φυλλάδιο η SIA ενημερώνει όσους πρόκειται να ταξιδέψουν μαζί της, για τις ασκήσεις που πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια της πτήσης, για την αποφυγή θρομβώσεων λόγω της ακινησίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024