Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έτοιμη η αίθουσα αναμονής της Lufthansa στα Σπάτα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάρτιος 2001, 00:00

Η πρώτη αίθουσα που θα ολοκληρωθεί στο Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο των Σπάτων παραδόθηκε επίσημα από το γραφείο<...> Μηχανικού Loeffler στις γερμανικές Αερογραμμές Lufthansa<.>

.

Μετά από μια περίοδο κατασκευής περίπου 2,5 μηνών, η Lufthansa είναι περήφανη που παρουσιάζει την πρώτη της αίθουσα Semator και Business Class σε ένα Διεθνές Αεροδρόμιο των Αθηνών. Το τελευταίο έτος οι Γερμανικές Αερογραμμές Lufthansa γιορτάζουν τα 40 χρόνια της λειτουργίας τους από και προς την Αθήνα, Ελλάδα. Από τις 29 Μαρτίου του 2001, με το άνοιγμα του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, η Lufthansa μπορεί να προσφέρει στους επιβάτες της Business Class και στους Senator για πρώτη φορά την άνεση και τις υπηρεσίες που αυτοί αναμένουν από την εταιρία.

Σε 225 τ.μ. η Lufthansa προσφέρει τους επιβάτες της Business Class 44 θέσεις και 2 διαχωρισμένα γραφεία με ηλεκτρονική υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet, και 16 θέσεις στους επιβάτες Senator με δύο πρόσθετα γραφεία με ηλεκτρονικό υπολογιστή σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Επίσης, η αίθουσα διαθέτει δύο οθόνες τηλεόρασης και προσφέρονται κατά την αναμονή διάφορα ποτά.

Ο διπλωματούχος μηχανικός Loeffler, γνωστό αρχιτέκτονας αρκετών έργων στην Ευρώπη, που προσωπικά σχεδίασε και επέβλεψε το έργο, παρέδωσε την αίθουσα με ένα συμβολικό κλειδί και ένα ποτήρι σαμπάνια στην κ. Sonja Pankow, διευθύντρια έργου της Lufthansa, και στον κ. Roland Geiger διευθυντή υπηρεσιών Αεροδρομίου στην Ελλάδα, Κύπρο, και Ισραήλ της Lufthansa.

Η αίθουσα αυτή θα χρησιμοποιείται και από τα μέλη της

Star Alliance<.>, ειδικά από την Austrian Airlines<.>

που είναι το μόνο μέλος από χώρα μέλος της Συνθήκης Schengen στην Ελλάδα, και από τους κατόχους της Gold Card των εταιριών Thai Airways και Singapore Airlines.

Το επίσημο άνοιγμα της αίθουσας θα γίνει στις 29 Μαρτίου 2001, μαζί με την πρώτη επίσημη προσγείωση της Lufthansa στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων. Η Lufthansa αναμένει να επισκέπτονται την αίθουσα περίπου 40.000 επιβάτες το χρόνο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top