Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναστολή μέχρι νεοτέρας των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων
Δήμος Αθηναίων

Αναστολή μέχρι νεοτέρας των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων

Συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας του 16χρονο, που σκοτώθηκε την περασμένη Κυριακή, δήμαρχος της Αθήνας κ. Νικήτας Κακλαμάνης εκφράζει εκ μέρους ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου τα συλλυπητήριά του και αναστέλλει […]

Συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας του 16χρονο, που σκοτώθηκε την περασμένη Κυριακή, δήμαρχος της Αθήνας κ.<...> Νικήτας Κακλαμάνης εκφράζει εκ μέρους ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου τα συλλυπητήριά του και αναστέλλει μέχρι νεοτέρας το σύνολο των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, καθώς και τη φωταγώγηση των κεντρικών πλατειών και μνημείων της πόλης. Ταυτόχρονα, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τα επεισόδια που έπληξαν για ακόμη μία φορά το εμπορικό κέντρο και την οικονομική ζωή της Αθήνας επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της αγοράς και τις αγωνίες των εργαζομένων.

Διαβεβαιώνει τους καταστηματάρχες και τους δημότες των οποίων οι περιουσίες υπέστησαν ζημιές, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα συνδράμουν με το μεγαλύτερο δυνατό ζήλο το έργο της αποκατάστασης των συνθηκών για την ταχύτερη δυνατή επιστροφή στην ομαλότητα που απαιτεί η ήδη δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση πλειοψηφία των Αθηναίων. Ως ελάχιστη συμβολή προς την κατεύθυνση αυτή, ο κ. Κακλαμάνης θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την απαλλαγή των εμπορικών καταστημάτων, που υπέστησαν φθορές, από την καταβολή των αναλογούντων στο 2009 δημοτικών τελών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024