Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςExporama Show: Σε πρώτο πλάνο βρέθηκε ο HAPCO και ο συνεδριακός τουρισμός
Από 6 έως 9 Δεκεμβρίου, στο Helexpo Palace, στο Μαρούσι

Exporama Show: Σε πρώτο πλάνο βρέθηκε ο HAPCO και ο συνεδριακός τουρισμός

Στη σκιά των δυσάρεστων γεγονότων, που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, η έκθεση “Exporama Show 2008” (6-9 Δεκεμβρίου, Helexpo Palace, Μαρούσι). Παρά τα προβλήματα […]

Στη σκιά των δυσάρεστων γεγονότων, που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ολοκληρώθηκε την Τρίτη<...> 9 Δεκεμβρίου, η έκθεση “Exporama Show 2008” (6-9 Δεκεμβρίου, Helexpo Palace, Μαρούσι). Παρά τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας, η έκθεση θεωρείται ότι στέφθηκε με επιτυχία, αφού οι Hosted Buyers ήταν αρκετοί και με διάθεση για δουλειά, ενώ ιδιαίτερα εποικοδομητικό αποδείχτηκε και το πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων της έκθεσης.

Ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) συμμετείχε στην έκθεση για δεύτερη φορά, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε δράση που αφορά στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό, η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου, κα Λύντια Μαστρονικολή, σε χαιρετισμό, που απηύθυνε στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης, ευχήθηκε το Exporama Show να καταστεί θεσμός στα ελληνικά εκθεσιακά δρώμενα, αφού εκθέσεις στοχευμένες, όπως η συγκεκριμένη, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Το περίπτερο του HAPCO, στο οποίο εκπροσωπήθηκε και η EFAPCO (European Federation of Associations of Professional Congress Organisers) μέσω του γενικού γραμματέα της, κου Ζαχαρία Καπλανίδη, βρισκόταν σε περίοπτη θέση, στην είσοδο της έκθεσης, γεγονός που ενίσχυσε σημαντικά τόσο την εικόνα του Συνδέσμου, όσο και την πραγματοποίηση πολλών επαγγελματικών συναντήσεων. Αξίζει να αναφερθεί πως η δημιουργία του περιπτέρου, προσφορά της εταιρείας – μέλους του HAPCO, Vision, απέσπασε εντυπωσιακά σχόλια από πολλούς επισκέπτες και εκθέτες, ενώ εξίσου σημαντική για την παρουσία του HAPCO στην έκθεση ήταν η συμβολή της εταιρείας P.C. Podimatas Audiovisual S.A., επίσης μέλος του HAPCO, με την παροχή τηλεόρασης plasma για την παρουσίαση των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024