Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Για δασική αναψυχή και προώθηση του οικοτουρισμού

Βελτιώσεις δασικών δρόμων στην Πελοπόννησο

Τατιάνα Ρόκου - 11 Δεκέμβριος 2008, 00:00

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης υπέγραψε χθες προγραμματική σύμβαση ύψους 3.000.000 ευρώ με τους Δήμους Κλειτορίας Ν. Αχαϊας και Φενεού Ν. Κορινθίας, για τη σύνταξη μελέτης και την...

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης υπέγραψε χθες προγραμματική σύμβαση<...>

ύψους 3.000.000 ευρώ με τους Δήμους Κλειτορίας Ν. Αχαϊας και Φενεού Ν. Κορινθίας, για τη σύνταξη μελέτης και την κατασκευή του έργου “Βελτίωση δρόμου - Τεχνικά έργα ασφαλτόστρωσης δασικής οδού β΄ κατηγορίας από οικισμό Βάλτο Δημοτικού Διαμερίσματος Κλειτορίας Δήμου Κλειτορίας έως το Δημοτικό Διαμέρισμα Πανοράματος του Δήμου Φενεού”. Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης είναι η υλοποίηση των ως άνω έργων, που αφορούν τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση δασικού δρόμου β΄ κατηγορίας για την προσπέλαση και την προστασία δασών και δασικών εκτάσεων, την εξυπηρέτηση της αγροτικής - κτηνοτροφικής - τουριστικής δραστηριότητας των ορεινών οικισμών των δύο Δήμων, την ανάδειξη των στοιχείων της φύσης και την προώθηση του οικοτουρισμού.

Ακόμη, ο υφυπουργός υπέγραψε προγραμματική σύμβαση ύψους 600.000 ευρώ με την Κοινότητα Φιλιππαίων Ν. Γρεβενών, για τη μελέτη και εκτέλεση δημόσιων δασοτεχνικών έργων. Τα έργα αφορούν στη δασική αναψυχή, ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος κατά μήκος των μονοπατιών “Κουρούνα - φαράγγι Τσούργιακα” και “Σταυρός - Καλπάκι” σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις της εν λόγω Κοινότητας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top