Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒελτιώσεις δασικών δρόμων στην Πελοπόννησο
Για δασική αναψυχή και προώθηση του οικοτουρισμού

Βελτιώσεις δασικών δρόμων στην Πελοπόννησο

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης υπέγραψε χθες προγραμματική σύμβαση ύψους 3.000.000 ευρώ με τους Δήμους Κλειτορίας Ν. Αχαϊας και Φενεού Ν. Κορινθίας, για τη σύνταξη μελέτης και την…

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης υπέγραψε χθες προγραμματική σύμβαση<...> ύψους 3.000.000 ευρώ με τους Δήμους Κλειτορίας Ν. Αχαϊας και Φενεού Ν. Κορινθίας, για τη σύνταξη μελέτης και την κατασκευή του έργου “Βελτίωση δρόμου – Τεχνικά έργα ασφαλτόστρωσης δασικής οδού β΄ κατηγορίας από οικισμό Βάλτο Δημοτικού Διαμερίσματος Κλειτορίας Δήμου Κλειτορίας έως το Δημοτικό Διαμέρισμα Πανοράματος του Δήμου Φενεού”. Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης είναι η υλοποίηση των ως άνω έργων, που αφορούν τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση δασικού δρόμου β΄ κατηγορίας για την προσπέλαση και την προστασία δασών και δασικών εκτάσεων, την εξυπηρέτηση της αγροτικής – κτηνοτροφικής – τουριστικής δραστηριότητας των ορεινών οικισμών των δύο Δήμων, την ανάδειξη των στοιχείων της φύσης και την προώθηση του οικοτουρισμού.

Ακόμη, ο υφυπουργός υπέγραψε προγραμματική σύμβαση ύψους 600.000 ευρώ με την Κοινότητα Φιλιππαίων Ν. Γρεβενών, για τη μελέτη και εκτέλεση δημόσιων δασοτεχνικών έργων. Τα έργα αφορούν στη δασική αναψυχή, ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος κατά μήκος των μονοπατιών “Κουρούνα – φαράγγι Τσούργιακα” και “Σταυρός – Καλπάκι” σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις της εν λόγω Κοινότητας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024