Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΣυνεργασία ελληνικής εταιρίας για την απόκτηση τηςSkyEurope
SAPO International - Longstock

Συνεργασία ελληνικής εταιρίας για την απόκτηση τηςSkyEurope

Η SAPO International SA, με έδρα την Αθήνα που εκπροσωπείται από τον πρόεδρό της, κ. George Samaha, και η Longstock Financial Group με έδρα τη Λισσαβόνα (Πορτογαλία), που εκπροσωπείται από τον πρόεδρό της, κ. Vitor Costa, ανακοίνωσαν σήμερα τη νέα εταιρική τους συνεργασία, με τη μορφή της Longstock SAPO ΕΠΕ, που εδρεύει στο Γιβραλτάρ…

Η SAPO International SA, με έδρα την Αθήνα που εκπροσωπείται από τον πρόεδρό της, κ. George Samaha, και η<...> Longstock Financial Group με έδρα τη Λισσαβόνα (Πορτογαλία), που εκπροσωπείται από τον πρόεδρό της, κ. Vitor Costa, ανακοίνωσαν σήμερα τη νέα εταιρική τους συνεργασία, με τη μορφή της Longstock SAPO ΕΠΕ, που εδρεύει στο Γιβραλτάρ.

Η νέα εταιρεία, που σκοπεύει να αποκτήσει τον έλεγχο της SkyEurope Holding AG (με έδρα τη Βιέννη), υπόκειται σε καταστατική έγκριση. Με βάση τη σημερινή οικονομική κατάσταση της SkyEurope, η Longstock Sapo σχεδιάζει την εισφορά νέων κεφαλαίων στην εταιρεία. Η Longstock SAPO δεν έχει την πρόθεση να ξεκινήσει υποχρεωτική δημόσια προσφορά εξαγοράς για τη SkyEurope, αλλά να συμμετάσχει στο δικαίωμα αναδιάρθρωσης εταιρειών, σύμφωνα με τον αυστριακό Νόμο περί Εξαγορών.

Η SkyEurope είναι μία εκ των χαμηλού κόστους αεροπορικών εταιρειών επιβατών (LCCs), με έμφαση σε παροχή υπηρεσιών προς και από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Από τις πόλεις-κόμβους της Μπρατισλάβα, Πράγα, Βιέννη και Kosice, προσφέρει άνετες πτήσεις σε κοντινούς προορισμούς (από-σημείο-σε-σημείο) με τακτικά δρομολόγια προς 41 πόλεις σε 19 ευρωπαϊκές χώρες. Η SkyEurope διαθέτει τον πιο σύγχρονο στόλο στην Ευρώπη, ο οποίος αποτελείται από 15 ολοκαίνουργια αεροσκάφη Boeing 149 θέσεων 737-700 (Next Generation).

Η εταιρεία βραβεύθηκε πρόσφατα από τη βρετανική Skytrax Research of London -που είναι κυρίως εξειδικευμένη σε θέματα μέτρησης της ποιότητας υπηρεσιών από αεροπορικές εταιρείες- ως η καλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ανατολική Ευρώπη. Τα αποτελέσματα της έρευνας για το 2007-2008 αντικατοπτρίζουν τις απόψεις περισσότερο από 90 εθνικοτήτων διεθνώς. Σύμφωνα με την έρευνα, η SkyEurope ήταν επίσης 3η καλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024