Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤα τρία τέταρτα των σκιέρ “θα μένουν στο σπίτι” αυτό το χειμώνα
Χειμερινός τουρισμός

Τα τρία τέταρτα των σκιέρ “θα μένουν στο σπίτι” αυτό το χειμώνα

Τρεις στους τέσσερις σκιέρ και snowboarders πρόκειται να μείνουν στο σπίτι αυτό το χειμώνα, λόγω της πιστωτικής “στενότητας”, σύμφωνα με νέα έρευνα. Το 1/4 των ανθρώπων αυτών δηλώνουν ότι θα […]

Τρεις στους τέσσερις σκιέρ και snowboarders πρόκειται να μείνουν στο σπίτι αυτό το χειμώνα, λόγω της πιστωτικής “στενότητας”, σύμφωνα με<...> νέα έρευνα. Το 1/4 των ανθρώπων αυτών δηλώνουν ότι θα μείνουν σπίτι,έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές του 2009. Από αυτούς που αρνούνται να εγκαταλείψουν τις χειμερινές διακοπές για σκι, τα 3/4 (76%) προτίθενται να πραγματοποιήσουν περικοπές δαπανών, ώστε να γίνουν φθηνότερες οι διακοπές τους.

Οι εκπτώσεις που θα έκαναν περιλαμβάνουν τη λήψη συσκευασμένων μεσημεριανών γευμάτων μαζί τους και όχι φαγητό σε εστιατόρια στα βουνά (36%) ή διαμονή σε ένα φθηνότερο κατάλυμα (33%). Το 36% των ατόμων είπε επίσης ότι σκοπεύουν να συμβιβαστούν με χαμηλότερη ποιότητας κατάλυμα από αυτά που συνήθως διαμένουν. Μόνο το 18% των ατόμων που προτίθενται να πάνε για σκι ή Snowboarding δήλωσαν ότι είναι δε θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για τις φετινές διακοπές του.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την εταιρεία ICM, σε δείγμα 1.005 ατόμων για λογαριασμό της εταιρείας ταξιδιωτικής ασφάλισης InsureandGo. Ο ιδρυτής της, κ. Perry Wilson δήλωσε: “Οι άνθρωποι είναι ανήσυχοι σχετικά με τη δαπάνη πολλών χρημάτων εν μέσω του τρέχοντος οικονομικού κλίματος, αλλά αν εξετάσουμε το θέμα πιο λεπτομερώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους σκιέρ και τους snowboarders να εξοικονομήσουν χρήματα για τις χειμερινές διακοπές. Ορισμένες χώρες είναι πολύ φθηνότερες για σκι σε σχέση με άλλες και ο κόσμος μπορεί να κάνει μεγάλη εξοικονόμηση με το να δανειστεί τον εξοπλισμό του σκι από φίλους ή να παίρνει μαζί του φαγητό και όχι να τρώει σε εστιατόρια, κάτι το ποίο μπορεί να κοστίσει πανάκριβα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024