Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈφθασε το πρώτο αεροσκάφος της Athens Airways
Tύπου τζετ ERJ-145, της εταιρείας EMBRAER

Έφθασε το πρώτο αεροσκάφος της Athens Airways

Tο πρώτο της αεροσκάφος υποδέχτηκε χθες το απόγευμα η Athens Airways (Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας. Το αεροσκάφος είναι τύπου τζετ ERJ-145, της εταιρείας EMBRAER, […]

Tο πρώτο της αεροσκάφος υποδέχτηκε χθες το απόγευμα η Athens Airways (Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008) στο αεροδρόμιο<...> “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας. Το αεροσκάφος είναι τύπου τζετ ERJ-145, της εταιρείας EMBRAER, και αποτελεί το πρώτο από τα τέσσερα αεροσκάφη που έχει παραγγείλει μέχρι στιγμής η Athens Airways.

Η άφιξη του αεροσκάφους σηματοδοτεί την τελική δρομολόγηση των διαδικασιών αδειοδότησης της Athens Airways με επόμενο βήμα την απόκτηση της άδειας πτητικής εκμετάλλευσης από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών εβδομάδων. Όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Athens Airways, κ. Σάκης Ανδριανόπουλος, “η άφιξη του πρώτου αεροσκάφους αποτελεί σημαντική στιγμή στη σύντομη ιστορία της εταιρείας, καθώς αποτελεί την έμπρακτη πλέον απόδειξη της παρουσίας μας στον ελληνικό χώρο των αερομεταφορών”.

Η πρώτη πτήση σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί προς Αλεξανδρούπολη στα μέσα Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα προστεθούν η Θεσσαλονίκη, η Μυτιλήνη, η Ρόδος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, τα Χανιά και το Ηράκλειο. Μέχρι το καλοκαίρι θα ακολουθήσουν και άλλα νησιά και μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024