Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι Brussels Airlines θα ενταχθούν στην Star Alliance
Οι επικεφαλείς ενέκριναν το νέο μέλος της Συμμαχίας

Οι Brussels Airlines θα ενταχθούν στην Star Alliance

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου Διοικητικού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των αεροπορικών εταιρειών της Star Alliance ψήφισαν στις 11 Δεκεμβρίου 2008 θετικά στην αποδοχή της Brussels Airlines ως μέλος της συμμαχίας. […]

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου Διοικητικού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των αεροπορικών εταιρειών της Star Alliance ψήφισαν στις<...> 11 Δεκεμβρίου 2008 θετικά στην αποδοχή της Brussels Airlines ως μέλος της συμμαχίας. Οι Brussels Airlines, βελγική αεροπορική εταιρεία, προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία πτήσεων από και προς την “πρωτεύουσα” της Ευρώπης. Με στόλο από 45 αεροσκάφη εκτελεί 300 καθημερινές πτήσεις σε 55 ευρωπαϊκά αερο-δρόμια και 15 αφρικανικούς προορισμούς.

Ο Glenn Tilton, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της United, στον ρόλο του ως πρόε-δρος του συμβουλίου αυτού είπε: “Οι Brussels Airlines δυναμώνουν περαιτέρω την Star Alliance προσφέροντας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα σε όλη την Ευρώπη και Αφρική, ώστε να εξυπηρετούνται οι διεθνείς ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών μας”. Ο Bernard Gustin, διευθύνων σύμβουλος της Brussels Airlines, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς με την πρόσκληση αυτή της Star Alliance και προσδοκούμε να γίνουμε και εμείς μέλος. Μαζί θα είμαστε ικανοί να προωθήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα της Star Alliance στους πελάτες της, τόσο στην καρδιά της Ευρώπης, όπου έχουμε την τελευταίας τεχνολογίας βάση μας, αλλά και στην Αφρική, το δεύτερό μας σπίτι, όπου έχουμε πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας”.

Για την προκείμενη ένταξή της στην Star Alliance, η Brussels Airlines θα επιβοηθηθεί από το χορηγό της, την Lufthansa. Ο Wolfgang Mayrhuber, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Lufthansa AG, δήλωσε: “οι Brussels Air-lines είναι γνωστή για την αξιοπιστία της και προσδίδει στην συμμαχία ένα έγκυρο προϊόν. Ο βελγικός αερομεταφορέας θα δυναμώσει σημαντικά το κύρος της Star Alliance στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και θα προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση σε αφρικανικούς προορισμούς που είναι νέοι στο δίκτυο”.

Μέσω της συμμετοχής της στην Star Alliance, η Brussels Airlines θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους επιβάτες της επιπλέον παροχές. Για παράδειγμα, στην ιστοσελίδα της θα μπορεί να προσφέρει απευθείας ταξίδια μέσω της Star Alliance που εκτείνονται σε 1.074 προορισμούς σε 174 χώρες. Οι τακτικοί πελάτες στο Privilege program της Brussels Airlines θα είναι σε θέση να συλλέξουν και να εξαγοράσουν μίλια σε όλα τα άλλα μέλη της Star Alliance. Για να γίνει πραγματικότητα αυτή η παροχή υπηρεσιών, εξειδικευμένες ομάδες της Brussels Airlines, της Star Alliance και όλων των υπόλοιπων μελών- επεξεργάζονται ήδη την διαδικασία προσχώρησης της εταιρείας και μόλις ολοκληρωθεί η Brussels Airlines θα αποτελεί ενεργό μέλος του δικτύου της Star Alliance, που αριθμεί ήδη 21 μέλη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024