Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια10 τόνους απορριμμάτων απομάκρυναν οι εθελοντές από τον υγρότοπο της Βραυρώνας
Πρόγραμμα ανάδειξης και προστασίας του υγρότοπου της Βραυρώνας

10 τόνους απορριμμάτων απομάκρυναν οι εθελοντές από τον υγρότοπο της Βραυρώνας

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στη Βραυρώνα, δεκάδες εθελοντές ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και του Δήμου Μαρκοπούλου φόρεσαν τις γαλότσες τους και σήκωσαν ψηλά […]

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στη Βραυρώνα, δεκάδες εθελοντές ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, της<...> Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και του Δήμου Μαρκοπούλου φόρεσαν τις γαλότσες τους και σήκωσαν ψηλά τα μανίκια, σε μια πρώτη προσπάθεια να καθαριστεί ο μοναδικός υγρότοπος της Βραυρώνας, περιοχή με σπουδαία περιβαλλοντική και αρχαιολογική σημασία. Σημαντική ήταν και η συμβολή από πολλούς φορείς, όπως σχολεία, οι Σαμαρείτες του ΕΕΣ, η οργάνωση ΑΝΙΜΑ, κ.λπ.

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις, οι εθελοντές κατάφεραν να απομακρύνουν περίπου 10 τόνους απορριμμάτων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα για τη συνολική ανάδειξη και προστασία του υγρότοπου της Βαυρώνας χρηματοδοτείται από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και υλοποιείται από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, με τη συμβολή του Δήμου Μαρκοπούλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024