Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης σε Βουκουρέστι και Βουδαπέστη
Στοχευμένες εκδηλώσεις τουριστικής προβολής

Η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης σε Βουκουρέστι και Βουδαπέστη

Δύο στοχευμένες εκδηλώσεις τουριστικής προβολής πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο Βουκουρέστι και τη Βουδαπέστη. Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας στις δύο εκδηλώσεις ήταν η αντινομάρχης Έβρου κα Ελένη Τσιαούση, […]

Δύο στοχευμένες εκδηλώσεις τουριστικής προβολής πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο Βουκουρέστι<…> και τη Βουδαπέστη. Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας στις δύο εκδηλώσεις ήταν η αντινομάρχης Έβρου κα Ελένη Τσιαούση, η οποία σε δηλώσεις της προς τους τουριστικούς πράκτορες και τα τουριστικά ΜΜΕ επεσήμανε τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η περιοχή, τα οποία την καθιστούν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό κάθε εποχή του χρόνου.

Η εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας Βουκουρέστι,έλαβε χώρα την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008 στο κεντρικό ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου NOVOTEL Bucharest City Center, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας και με την οργανωτική συνδρομή του Γραφείου ΕΟΤ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Έλληνας Πρέσβης κ. Γεώργιος Πουκαμισάς. Την συζήτηση συντόνισε ο Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας κ. Ιωάννης Πασχάλης. Ανεκτίμητη ήταν και η βοήθεια που παρείχε το Γραφείου του ΕΟΤ στο Βουκουρέστι, ο επικεφαλής του οποίου κ. Νίκος Διακολιός συντόνισε την διαδικασία πρόσκλησης όλων των τουριστικών γραφείων του Βουκουρεστίου με αποτέλεσμα η ανταπόκριση να είναι μεγάλη και να παρευρεθούν περισσότερα από ογδόντα άτομα.

Η εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας Βουδαπέστη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008 στο κεντρικό ξενοδοχείο της Βουδαπέστης MERCURE Budapest City Center Hotel, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας. Παρευρέθηκε και μίλησε ο Οικονομικός και Εμπορικός Σύμβουλος της Ελληνικής Πρεσβείας κ. Τζαννέτος Καραντζής και ο ακόλουθος Τύπου κ. Πέτρος Μπαρμπαλιάς. Ακολούθησε δεξίωση, στην οποία προσφέρθηκαν μεταξύ άλλων και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα (καβουρμάς, παστουρμάς, τοπικά κρασιά) τα οποία μεταφέρθηκαν από την Ελλάδα ειδικά για τις ανάγκες των εκδηλώσεων. Στην Βουδαπέστη τους καλεσμένους διασκέδασε το συγκρότημα της κας Γιαννούλας Στειρανίδου, η οποία έδωσε μια ευχάριστη ελληνική μουσική νότα στην εκδήλωση.

Προβλήθηκε ντοκιμαντέρ που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες των εκδηλώσεων στην Ρουμάνικη και Ουγγρική γλώσσα αντίστοιχα, το οποίο προσέφερε μια συνολική προσέγγιση της Περιφέρειας ως τουριστικό προορισμό με αναφορές στις υποδομές, τους τρόπους μετάβασης των τουριστών στην περιοχή, τα είδη του τουρισμού που προσφέρει και άλλες χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024