Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνακαίνιση του ξενοδοχείου Pantheon Palace στις Γούβες Ηρακλείου Κρήτης
Επένδυση ύψους 11 εκατ. ευρώ

Ανακαίνιση του ξενοδοχείου Pantheon Palace στις Γούβες Ηρακλείου Κρήτης

Με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, που να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς, η εταιρεία ΧΟΤΕΛΛΑΣ Α.Ε.Τ.Ξ.Ν.Κ.Ε. ξεκίνησε τις εργασίες πλήρους ανακατασκευής του ξενοδοχείου Pantheon Palace […]

Με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, που να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς, η εταιρεία<...> ΧΟΤΕΛΛΑΣ Α.Ε.Τ.Ξ.Ν.Κ.Ε. ξεκίνησε τις εργασίες πλήρους ανακατασκευής του ξενοδοχείου Pantheon Palace στις Γούβες Ηρακλείου Κρήτης.

Η επένδυση ύψους 11 εκατ. ευρώ, αφορά στην πλήρη έκ θεμελίων ανακατασκευή, αναβάθμιση και εκσυχρονισμό τόσο του συνόλου των δωματίων του ξενοδοχείου, δημιουργώντας 11 νέες σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, 6 διώροφες μεζονέτες με άμεση πρόσβαση σε πισίνα, δίχωρες σουίτες και οικογενειακά δωμάτια, όσο και όλων των κοινοχρήστων χώρων και την λειτουργία νέου a la carte εστιατορίου καθώς και fitness center. Κύριος στόχος αποτελεί η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών και προσέλκυση επισκεπτών υψηλοτέρων κοινωνικοικονομικών στρωμάτων.

Ο χρόνος περάτωσης εκτιμάται για το τέλος Μαΐου 2009, όπου το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει με το νέο διακριτικό τίτλο “The Island”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024