Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝ. Λάρισας: “Φέτος στις γιορτές ανακαλύψτε το νομό μας”
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας

Ν. Λάρισας: “Φέτος στις γιορτές ανακαλύψτε το νομό μας”

Με το σύνθημα αυτό, η Νομαρχία Λάρισας υλοποιεί, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ καμπάνια στήριξης του χειμερινού τουρισμού στο νομό, αποσκοπώντας στην τόνωση της τουριστικής κίνησης, ιδιαίτερα στις ορεινές και […]

Με το σύνθημα αυτό, η Νομαρχία Λάρισας υλοποιεί, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ καμπάνια στήριξης του χειμερινού τουρισμού στο νομό<...>, αποσκοπώντας στην τόνωση της τουριστικής κίνησης, ιδιαίτερα στις ορεινές και παράκτιες περιοχές του νομού Λάρισας.

Η Νομαρχία (Επιτροπή Τουριστικής Προβολής), προβάλλει ταυτόχρονα τους νέους σύγχρονους και φιλικούς δρόμους που έγιναν προς τις κορυφές του Κισσάβου και του Ολύμπου, σε μια προσπάθεια να τους γνωρίσει ο κόσμος του νομού, εκτιμώντας ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πόσες δυνατότητες αυτοί προσφέρουν για να προσεγγίσει κανείς τα βουνά και τα παράλια μας.

Εκτιμώντας τη γενικότερη δυσμενή οικονομική κατάσταση που επικρατεί φέτος και η οποία θα αποτρέψει πολλούς πολίτες του νομού από το να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Νομαρχία Λάρισας έρχεται να προτείνει μια καλή και φτηνή λύση για την αναψυχή των Λαρισαίων κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ταυτόχρονα, η Νομαρχία στοχεύει να κάνει γνωστό στους πολίτες πόσες πολλές δυνατότητες υπάρχουν στο νομό για σύντομες διακοπές απολαμβάνοντας μια ανεπανάληπτη φύση, ηρεμία, ζεστές γωνιές και καλό φαγητό σε όλο το νομό. Και εν τέλει, να εμπεδώσει μεταξύ των πολιτών την εικόνα ενός νομού που έχει όλα τα “προσόντα” να τους κρατήσει εδώ. Ή καμπάνια περιλαμβάνει κυρίως καταχωρίσεις διαφημίσεων στον τύπο του νομού και άρχισε από χτες. Ο στόχος να γίνει ο νομός τουριστικός προορισμός στη συνείδηση των Λαρισαίων, είναι μόνιμος για τη Νομαρχία Λάρισας

Προς αυτήν την κατεύθυνση η Νομαρχία τα τελευταία χρόνια προβαίνει συστηματικά σε μια σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις που στόχο έχουν αφενός να αναδείξουν τα τουριστικά πλεονεκτήματα του νομού και αφετέρου δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομές προκειμένου ο νομός να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης τουριστικής ανάπτυξης.

Σ`αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται η κατασκευή των καινούριων οδικών αξόνων που οδηγούν στις κορυφές του Ολύμπου και του Κισσάβου, η ανάπτυξη ενός σύγχρονου οδικού δικτύου που επιτρέπει την άμεση εύκολη πρόσβαση στα παράλια του νομού, η αξιοποίηση της γεωγραφικής θέσης του νομού, η ανάδειξη των φυσικών πλεονεκτημάτων του, η ανάπλαση περιοχών, η διαμόρφωση χώρων, η απόδοση κινήτρων για επενδύσεις στον τουρισμό, η προβολή των παραδοσιακών οικισμών, η κατασκευή σύγχρονων τουριστικών εγκαταστάσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024