Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣφοδρότατες χιονοπτώσεις πλήττουν τις ΗΠΑ
Προβλήματα στις μετακινήσεις με συνεχείς ματαιώσεις πτήσεων

Σφοδρότατες χιονοπτώσεις πλήττουν τις ΗΠΑ

Καταιγίδες και χιονοπτώσεις σημειώνονται από χθες σε μεγάλα τμήματα των ΗΠΑ και του Καναδά, προκαλώντας διακοπές στην ηλεκτροδότηση και αναγκάζοντας πολλούς επίδοξους εκδρομείς να αναβάλουν τα σχέδιά τους για την […]

Καταιγίδες και χιονοπτώσεις σημειώνονται από χθες σε μεγάλα τμήματα των ΗΠΑ και του Καναδά, προκαλώντας διακοπές στην ηλεκτροδότηση και<...> αναγκάζοντας πολλούς επίδοξους εκδρομείς να αναβάλουν τα σχέδιά τους για την περίοδο των εορτών. Πολλοί είναι εκείνοι που εγκλωβίστηκαν στις βορειοανατολικές και βορειοδυτικές ΗΠΑ, στη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, καθώς ματαιώθηκαν ή καθυστέρησαν πτήσεις και έκλεισαν αυτοκινητόδρομοι λόγω του παγετού. Ουρές σχηματίζονταν χθες έξω από το διεθνές αεροδρόμιο Tacoma του Σιάτλ, όπου οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες Alaska Airlines και Horizon καθήλωσαν την Κυριακή τα αεροσκάφη τους.

Όπως μετέδωσε το CNN, κάποιοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας για να ταξιδέψουν αεροπορικώς από το Σιάτλ. Τουλάχιστον 120 πτήσεις ακυρώθηκαν τη Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Πόρτλαντ και οι οδηγοί καλούνταν να αποφύγουν τις μετακινήσεις. Οι θυελλώδεις άνεμοι και οι χιονοθύελλες προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στις μεσοδυτικές Πολιτείες, αφήνοντας δεκάδες χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα στο Ιλινόι, το Οχάιο και την Ιντιάνα.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βελτίωση των καιρικών συνθηκών σήμερα Τετάρτη, παραμονή των Χριστουγέννων, με βροχοπτώσεις αντί χιονοπτώσεων στη Νέα Υόρκη, τη Βοστόνη, τη Φιλαδέλφεια και την Ουάσινγκτον και θερμοκρασίες που αναμένεται να φθάσουν μέχρι 10 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, η ομίχλη αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην επιστροφή των εκδρομέων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024