Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο SITΕ Ελλάδος εξέλεξε νέο διοικητικό Συμβούλιο

Το SITΕ Ελλάδος εξέλεξε νέο διοικητικό Συμβούλιο

Το ελληνικό παράρτημα του Συνδέσμου Επαγγελματιών Διοργανωτών Ταξίδιων Κινήτρων (Society for Incentive & Travel Executives – SITE), εξέλεξε το Διοικητικό του Συμβούλιο για το 2009, κατά τη διάρκεια της Γενικής […]

Το ελληνικό παράρτημα του Συνδέσμου Επαγγελματιών Διοργανωτών Ταξίδιων Κινήτρων (Society for Incentive & Travel Executives – SITE), εξέλεξε το Διοικητικό του Συμβούλιο για το 2009<...>, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσία του 82% των μελών.

Το νέο συμβούλιο, αποτελείται από τους:

Τάσσο Παππά, Πρόεδρο
Χρήστο Κωνσταντινίδη, Αντιπρόεδρο
Γιάννη Μπαλακάκη, Γραμματέα
Μιχαήλ Αργύρη, Ταμία
Κωνσταντίνο Δούκα, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων & Χορηγιών
Γιώργο Μπαρμπούτη, Υπεύθυνο Μελών
Γιάννη Μιχαηλίδη, Υπεύθυνο Εκπαίδευσης

Η Γενική Συνέλευση συμπεριέλαβε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς κι ένα δείπνο, που ήταν ανοιχτά τόσο σε μέλη, όσο και σε άλλους συνεργάτες του Συνδέσμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, κ. Τάσσος Παππάς, παρουσίασε το νέο όραμα του Διεθνούς SITE, δηλαδή «να μεγιστοποιήσει τις ανθρώπινες δυνατότητες, μέσω εξαιρετικών εμπειριών παρακίνησης», που κοινοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Παγκόσμιο Συνέδριο του SITE στο Μοντρέ της Ελβετίας. Η νέα εταιρική ταυτότητα του SITE και ο νέος ιστιακός τόπος siteglobal.com, θα παρουσιαστούν τους πρώτους μήνες του 2009.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024