Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚίνηση για την τόνωση των προκρατήσεων από την Flybe

Κίνηση για την τόνωση των προκρατήσεων από την Flybe

Με μια έξυπνη ιδέα καλωσόρισε το 2009, η περιφερειακή αεροπορική εταιρία της Μεγ. Βρετανίας, Flybe, με στόχο την καταπολέμηση του φόβου που δείχνουν οι Βρετανοί και δεν προχωρούν σε αγορά […]

Με μια έξυπνη ιδέα καλωσόρισε το 2009, η περιφερειακή αεροπορική εταιρία της Μεγ. Βρετανίας, Flybe, με στόχο την καταπολέμηση<...> του φόβου που δείχνουν οι Βρετανοί και δεν προχωρούν σε αγορά διακοπών. Η εταιρία λοιπόν ανακοίνωσε ότι όποιος πελάτης της αγοράσει διακοπές, – αεροπορικό εισιτήριο, ενοικίαση αυτοκινήτου, και κράτηση ξενοδοχείου – μέσα στον Ιανουάριο και μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2009, και τύχει αυτός ή κάποιος από την οικογένεια του χάσει τη δουλειά του και χρειαστεί να ακυρώσει, θα έχει αυτόματα πλήρη κάλυψη μέσω του νέου ασφαλιστικού πακέτου που διαθέτει. Μάλιστα, το πακέτο αυτό δίνεται συμπεριλαμβάνεται στα προϊόντα της Flybe που αγοράζουν οι ταξιδιώτες χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για αυτούς.

Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία δεν πετάει στην Ελλάδα, ενώ μεταξύ των προορισμών που προσφέρει είναι η Γαλλία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, και τα Channel Islands.

Η εταιρία πήρε αυτή την απόφαση σε ένδειξη αναγνώρισης της οικονομικής πίεσης που αντιμετωπίζει όλη η Μεγ. Βρετανία και της ανασφάλειας για τη διατήρηση της εργασίας που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά. Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι πολύ σημαντικοί στην απόφαση για διακοπές. Η πολιτική αυτή, που ονομάστηκε Flybe’s Book With Confidence, καλύπτει τους εργαζόμενους που αγοράζουν διακοπές και χάνουν τη δουλειά τους εφόσον δουλεύουν για πάνω από 2 χρόνια στον ίδιο εργοδότη δίνοντας τους τη δυνατότητα να λάβουν όλα τα χρήματα που έδωσαν για τις διακοπές τους πίσω, ακόμα και εκείνα που είναι για φόρους αεροδρομίων.

«Οι μέρες μας είναι πρωτοφανής και στόχος μας είναι να λάβουμε μέτρα που θα βοηθήσουν την οικονομία να πάει μπροστά. Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε τη σιγουριά στους πελάτες μας ότι αν αγοράσουν μέσα στον Ιανουάριο διακοπές και τύχει να χάσουν τη δουλειά τους μέχρι την ημέρα που θα ταξιδέψουν, θα λάβουν πίσω ότι χρήματα έχουν δώσει. Η εταιρία μας έχει αναλάβει να πληρώσει την ασφαλιστική AIG UK Limited με την οποία συνεργάζεται για αυτό το πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην χρεωθούν οι πελάτες μας», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Flybe κ. Mike Rutter.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024