Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MATKA 2009

Με πράσινη στρατηγική ξεκινά φέτος η έκθεση της Φινλανδίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Ιανουάριος 2009, 00:00

Με σλόγκαν «Our World - Our Responsibility», ανοίγει τις πύλες της από τις 15 – 18 Ιανουαρίου, στο Ελσίνκι, η τουριστική έκθεση της Φινλανδίας MATKA 2009 μια από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Βόρειας Ευρώπης. Πέρσι, επισκέφθηκαν την έκθεση περίπου...

Με σλόγκαν «Our World - Our Responsibility», ανοίγει τις πύλες της από τις 15 – 18 Ιανουαρίου, στο Ελσίνκι,<...>

η τουριστική έκθεση της Φινλανδίας MATKA 2009 μια από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Βόρειας Ευρώπης. Πέρσι, επισκέφθηκαν την έκθεση περίπου 85.000 άτομα, 16.000 εκ των οποίων ήταν εμπορικοί επισκέπτες, οι οποίοι συναντήθηκαν με 1.100 εκθέτες από 74 χώρες.

Η επιλογή του συγκεκριμένου σλόγκαν έγινε με σκοπό να προωθηθεί έντονα η ανάπτυξη του τουρισμού με βάση την αειφορία. Επίσης, σημαντικός παράγοντας στην επιλογή της τιμώμενης χώρας, που φέτος είναι η Σλοβενία, έπαιξε σπουδαίο ρόλο η ΅πράσινηΆ εικόνα της αυτής της χώρας. Για αυτό το λόγο φέτος το περίπτερο της Σλοβενίας θα είναι φτιαγμένο από φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά βασισμένα στο ξύλο.

Η έκθεση είναι και επαγγελματική δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου να συνάψουν τις συμφωνίες τους, αλλά και έκθεση κοινού προβάλλοντας στους Φινλανδούς προορισμούς και τουριστικές προτάσεις. Φυσικά, το κοινό θα έχει και την ευκαιρία να ακούσει συμβουλές σχετικά με τον αειφόρο τουρισμό. «Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο γεγονός ότι ακόμα και πολύ μικρές κινήσεις που κάνουν οι τουρίστες είναι σημαντικές για τον τουριστικό προορισμό. Ακόμα και η αγορά ενός μπουκαλιού τοπικού νερού αντί για εισαγόμενου, είναι μια πράξη ευθύνης», τονίζει η κ. Rilla Engblom, Exhibition Group Manager.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top