Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία Aegean Airlines με την Brussels Airlines
Πτήσεις με κοινό κωδικό στο πλαίσιο των δικτύων τους

Συνεργασία Aegean Airlines με την Brussels Airlines

Η Aegean Airlines και η Brussels Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Βελγίου, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις δύο εταιρείες να εκτελούν πτήσεις με κοινό κωδικό […]

Η Aegean Airlines και η Brussels Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Βελγίου, υπέγραψαν<...> συμφωνία συνεργασίας, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις δύο εταιρείες να εκτελούν πτήσεις με κοινό κωδικό στο πλαίσιο των δικτύων τους, προσφέροντας έτσι σημαντικά προνόμια στους επιβάτες τους.

Η συνεργασία αυτή, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2009, δίνει τη δυνατότητα στην Aegean Airlines, να προσθέσει και τις Βρυξέλλες στο δίκτυο πτήσεων εξωτερικού, το οποίο αυξάνεται διαρκώς. Η Aegean Airlines θα προσφέρει θέσεις στην καθημερινή πτήση που πραγματοποιείται από την Brussels Airlines μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών. Παράλληλα, η Brussels Airlines θα προσφέρει στο επιβατικό της κοινό πτήσεις μέσω Αθήνας, προς άλλους 3 ελληνικούς προορισμούς, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και τη Ρόδο.

Συμπληρωματικά της πιο πάνω πτήσης με την έναρξη του θερινού προγράμματος του 2009, η Aegean Airlines θα ξεκινήσει καθημερινή πτήση στις Βρυξέλλες, προσφέροντας έτσι στο επιβατικό κοινό μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογών. Όλες οι πτήσεις θα φέρουν τον κωδικό και των δύο εταιριών (`A3` and `SN`).

Η Aegean Airlines συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς, αυξάνοντας συνεχώς το δίκτυο προορισμών της και την ποιότητα των υπηρεσιών της, όπως φαίνεται και από την συνεργασία της με την Brussels Airlines. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νέα σημαντική συνεργασία, η οποία μας επιτρέπει να διευρύνουμε το δίκτυό μας και να εξυπηρετούμε την καρδιά της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες και να ωφεληθούμε από την εμπειρία της Brussels Airlines”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, κ. Δημήτρης Γερογιάννης.

“Χάρη στη συνεργασία με την Aegean, η Brussels Airlines ενδυναμώνει σημαντικά τις πτήσεις που προσφέρει στην Αθήνα, καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα”, δήλωσε ο Brussels Airlines EVP Strategy & Business Development Erik Follet. “Οι επιβάτες μας θα επωφεληθούν και από τις συνδέσεις με την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και τη Ρόδο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024