Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πρόβλημα οι μετακινήσεις

Η κακοκαιρία στην Ευρώπη πλήττει και τα ταξίδια

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Ιανουάριος 2009, 00:00

Ισχυρές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις έπληξαν χθες τη βόρεια Ιταλία, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις και καθυστερώντας την έναρξη των σχολικών μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όλες οι πτήσεις στα δύο αεροδρόμια του Μιλάνου -Μαλπένσα και...

Ισχυρές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις έπληξαν χθες τη βόρεια Ιταλία, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις και<...>

καθυστερώντας την έναρξη των σχολικών μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όλες οι πτήσεις στα δύο αεροδρόμια του Μιλάνου-Μαλπένσα και Λινάτε ματαιώθηκαν μέχρι τις 16:00 ώρα Ελλάδος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ πολλοί από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου δεν κατάφεραν να φτάσουν στη δουλειά τους. Και το αεροδρόμιο του Τορίνου παρέμεινε κλειστό μέχρι τις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), καθώς και το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο μέχρι τις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Τμήματα του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει το Μιλάνο με άλλες μεγάλες πόλεις της βόρειας Ιταλίας, όπως το Τορίνο και η Γένοβα, παρέμειναν κλειστά καθώς ο πάγος στο οδόστρωμα καθιστούσε επικίνδυνη την οδήγηση. Εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώθηκαν καθυστερήσεις και στα δρομολόγια των σιδηροδρόμων.

Στη Γαλλία, η πυκνή χιονόπτωση οδήγησε σήμερα στο κλείσιμο του διεθνούς αεροδρομίου της Μασσαλίας και στην παράλυση όλων των δρομολογίων των τρένων και των λεωφορείων. Το αεροδρόμιο αναμένεται να παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Πέμπτης, όπως ανέφερε η διοίκησή του. Προβλήματα σημειώνονται και στο κυριότερο αεροδρόμιο του Παρισιού, Σαρλ ντε Γκολ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top