Τελευταία νέα
Seaside 640 Hydrospa

Καινοτόμος μίνι πισίνα από την Teuco

Η Seaside 640 Hydrospa της Teuco έρχεται να προστεθεί στη σειρά των επιδαπέδιων μπανιέρων και στα μοντέλα της σειράς επίπλωσης, διευρύνοντας τη συλλογή μίνι πισινών και μεταφέροντας τη νέα ιδέα […]

Η Seaside 640 Hydrospa της Teuco έρχεται να προστεθεί στη σειρά των επιδαπέδιων μπανιέρων και στα μοντέλα της<...> σειράς επίπλωσης, διευρύνοντας τη συλλογή μίνι πισινών και μεταφέροντας τη νέα ιδέα ευεξίας που προσφέρει η Teuco έξω από το σπίτι: στον κήπο, στην αυλή, στη βεράντα ή στην ταράτσα.

Το μοντέλο Hydrospa Seaside 640 συνδυάζει την αξία του αναγνωρισμένου σχεδιασμού με τις λειτουργίες που έχουν μελετηθεί ειδικά όσον αφορά την παροχή μιας ικανοποιητικής εμπειρίας, και την αισθητική απόδοση, για ένα επιλεγμένο και ιδιαίτερο κοινό, το οποίο βιώνει την ευεξία ως μια ολοκληρωμένη και απόλυτη εμπειρία, χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στην ομορφιά του προϊόντος.

Οι αισθητικές ιδιότητες της μίνι πισίνας Seaside 640 Hydrospa, τις οποίες εγγυάται το προσεγμένο σχέδιο της Giovanna Talocci, περιλαμβάνουν επίσης υποβρύχια φώτα και περιμετρικό φωτισμό που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα η οποία προσθέτει αξία στον περιβάλλοντα χώρο. Η μίνι πισίνα μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με σύστημα χρωματοθεραπείας για οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει μια πραγματικά μαγική ατμόσφαιρα στο νερό και γύρω από αυτό, καθώς και να βιώσει τα αποδεδειγμένα ευεργετικά αποτελέσματα του φωτός και των χρωμάτων στη ψυχική διάθεση. Επιπλέον, τα κουμπιά ελέγχου και τα φίλτρα είναι κρυμμένα, όπως επίσης και ο χώρος ψύξης. Ακόμα και το υδρομασάζ έχει κατασκευαστεί με ένα ειδικό panel μειωμένων διαστάσεων με αισθητικές λεπτομέρειες, που προσφέρουν ένα αποτελεσματικό και χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα, χωρίς να μειώνουν την κομψότητα της μίνι πισίνας.

Η Seaside 640 Hydrospa είναι η πρώτη μίνι πισίνα που είναι εξοπλισμένη με Hydrosilence, μια αθόρυβη λειτουργία μασάζ που προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης. Όλοι οι τεχνητοί θόρυβοι εξαλείφονται και μπορείτε να ακούτε μόνο το γλυκό, φυσικό ήχο του νερού ή να ακούτε μουσική χάρη στον περιβάλλοντα ήχο των αόρατων μεγαφώνων του μοναδικού Ακουστικού Panel. Επιπλέον, η μίνι πισίνα είναι εξοπλισμένη με χαμηλωμένες περιοχές μασάζ, ενώ οι χρήστες μπορούν να ξαπλώνουν έξω από την πισίνα, χάρη στο χώρο ηλιοθεραπείας που αποτελείται από τρία αδιάβροχα μαξιλαράκια από απαλή πολυουρεθάνη, διαθέσιμα σε ανοιχτό γκρι και κεραμιδί χρώμα.

Σχεδιασμένη να φιλοξενεί 4 ή 5 ανθρώπους, η Seaside 640 Hydrospa διαθέτει εξωτερικές διαστάσεις 258x225x78 cm και βάθος 70 cm, διαστάσεις που την καθιστούν εύκολη στην εγκατάστασή ακόμα και σε βεράντες ή μπαλκόνια, με εσωτερικό χώρο (188x152x50). Ακόμα και στην περίπτωση που η μίνι πισίνα τοποθετηθεί σε μια επενδυμένη δομή, το εξωτερικό κάθισμα είναι σε κάθε περίπτωση άνετο (70 cm).

Όπως και όλα τα άλλα μοντέλα Hydrospa της Teuco, το νέο Seaside 640 είναι μια μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ που είναι πάντα γεμάτη και έτοιμη για χρήση χάρη σε ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος και θέρμανσης, πέραν του ότι είναι εξοπλισμένη με ένα πρακτικό θερμικό κάλυμμα που διατηρεί τη θερμότητα που συσσωρεύεται και προστατεύει τη μίνι πισίνα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024