Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην Ιnterjet η συντήρηση του στόλου της Athens Airways
Η Interjet είναι πιστοποιημένος Οργανισμός Συντήρησης "EASA Part 145"

Στην Ιnterjet η συντήρηση του στόλου της Athens Airways

Το έργο της συντήρησης του στόλου της νέας αεροπορικής εταιρείας Athens Airways ανέλαβε το τμήμα Συντήρησης Αεροσκαφών της Interjet. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Interjet, επίσημα πιστοποιημένη ως Οργανισμός Διαχείρισης Συνεχούς Αξιοπλοΐας […]

Το έργο της συντήρησης του στόλου της νέας αεροπορικής εταιρείας Athens Airways ανέλαβε το τμήμα Συντήρησης<...> Αεροσκαφών της Interjet. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Interjet, επίσημα πιστοποιημένη ως Οργανισμός Διαχείρισης Συνεχούς Αξιοπλοΐας (Continuing Airworthiness Management Organization EL.ΜG.014) και Οργανισμού Συντήρησης “EASA Part 145” (EL.145.012) κάτοχος επίσημης άδειας σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2042/2003, ανέλαβε την συντήρηση του στόλου της Athens Airways, που αποτελείται από αεροσκάφη τύπου EΜΒ-145 της Embraer.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μια εταιρεία επίσημα πιστοποιημένη από διεθνείς οργανισμούς ανέλαβε την συντήρηση του στόλου των αεροσκαφών μας”, δήλωσε ο κ. Σάκης Ανδριανόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Athens Airways.

“Η 16χρονη εμπειρία, η ποιότητα των υπηρεσιών, η άρτια οργάνωση και η συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας αποτελούν παράγοντες που συμβάλλουν στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης αεροσκαφών που προσφέρουμε”, δήλωσε ο κ. Roger Gatt, διευθύνων σύμβουλος της Interjet.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024