Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΔιαβούλευση για τους δασικούς χάρτες στους νομούς Αττικής και Χαλκιδικής
Δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη της μελέτης κατάρτισης δασικών χαρτών σε επιλεγμένες περιοχές

Διαβούλευση για τους δασικούς χάρτες στους νομούς Αττικής και Χαλκιδικής

Με διοργανωτική ευθύνη της Διεύθυνσης Χαρτών της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια διαβούλευση μεταξύ της Κτηματολόγιο Α.Ε. και όλων των εμπλεκόμενων επιστημονικών […]

Με διοργανωτική ευθύνη της Διεύθυνσης Χαρτών της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού<...> Περιβάλλοντος ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια διαβούλευση μεταξύ της Κτηματολόγιο Α.Ε. και όλων των εμπλεκόμενων επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων για την προκήρυξη της μελέτης κατάρτισης Δασικών Χαρτών σε επιλεγμένες περιοχές των Νομών Αττικής και Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα γραφεία του τμήματος Δασικού Κτηματολογίου της Διεύθυνσης Δασικών Χαρτών (τέρμα Αλκμάνος, Ιλίσια), με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνου Κιλτίδη, υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Δασικών Χαρτών, της Κτηματολόγιο Α.Ε. ενώ έχουν κληθεί επίσης να συμμετάσχουν το ΓΕΩΤ.Ε.Ε., η Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων, η Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων, ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Μελετητών Γεωτεχνικών, η Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Ελεύθερων Επαγγελματιών, η ΠΑΣΕΓΕΣ και κάθε ενδιαφερόμενος. Με τη διαδικασία αυτή ολοκληρώνονται οι προκαταρτικές εργασίες σχετικά με την ανάθεση του έργου και θα ακολουθήσει η προκήρυξη κατάρτισης των Δασικών Χαρτών για τις προαναφερθείσες περιοχές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024