Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιχειρηματικό σχήμα για δημιουργία μονάδας διαχείρισης υδατικών πόρων στη Σκιάθο
Λύση στα προβλήματα πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι νησιωτικές περιοχές

Επιχειρηματικό σχήμα για δημιουργία μονάδας διαχείρισης υδατικών πόρων στη Σκιάθο

Την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009, το επιχειρηματικό σχήμα- σχήμα συνεργασίας, που ηγείται η ΜΕΚ Α.Ε., συνεπικουρούμενο από την ιταλική εταιρεία “Εφαρμογές σε θέματα υδάτων”, με εκπρόσωπο τον κ. Carlo Ippolito, […]

Την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009, το επιχειρηματικό σχήμα- σχήμα συνεργασίας, που ηγείται η ΜΕΚ Α.Ε., συνεπικουρούμενο από<...> την ιταλική εταιρεία “Εφαρμογές σε θέματα υδάτων”, με εκπρόσωπο τον κ. Carlo Ippolito, την εταιρεία Rokas Renewables, με εκπρόσωπο τον κ. Θάνο Κουρεμένο, τον κ. Γ. Παπαδόπουλο και τον κ. Ξ. Σταυρογιάννη ως τεχνικούς συμβούλους παρουσίασαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σκιάθου το τεχνικό και χρηματοδοτικό πλαίσιο δημιουργίας μονάδας διαχείρισης υδατικών πόρων με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ως λύση–απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ή πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι νησιωτικές περιοχές και, ειδικότερα, η Σκιάθος σε βάθος χρόνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024