Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροπορική σύνδεση Αυστραλίας – Ελλάδας με την Etihad Airways
Στόχος ένα μέρος της πολυάριθμης ομογένειας της Αυστραλίας

Αεροπορική σύνδεση Αυστραλίας – Ελλάδας με την Etihad Airways

Η αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Etihad Airways ανακοίνωσε ότι θα συνδέσει αεροπορικά την Αυστραλία με την Ελλάδα. Η Etihad Airways θα ξεκινήσει τον προσεχή Μάρτιο πτήσεις από το […]

Η αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Etihad Airways ανακοίνωσε ότι θα συνδέσει αεροπορικά την<...> Αυστραλία με την Ελλάδα. Η Etihad Airways θα ξεκινήσει τον προσεχή Μάρτιο πτήσεις από το Αμπού Ντάμπι (όπου και η έδρα της) από και προς Μελβούρνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης, από τον Ιούνιο θα εγκαινιάσει επίσης πτήσεις από Αμπού Ντάμπι προς Αθήνα. Αρχικά, θα κάνει τρεις πτήσεις την εβδομάδα, που από τον Οκτώβριο θα γίνουν πέντε και από το 2010 θα διεξάγονται ημερησίως. Στόχος της εταιρείας είναι να κερδίσει ένα μέρος της πολυάριθμης ομογένειας που ταξιδεύει από και προς Αυστραλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024