Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι νέοι συνεργάτες του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης
Ξεκινά και το πρόγραμμα "e-MΗTE"

Οι νέοι συνεργάτες του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Μαρκόπουλος, με απόφασή του, ορίζει ως ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες τους κ.κ.:
1. Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκη, οικονομολόγο, ως ειδικό γραμματέα του Υπουργείου…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Μαρκόπουλος, με απόφασή του, ορίζει ως ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες τους<...> κ.κ.:

1. Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκη, οικονομολόγο, ως ειδικό γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με αρμοδιότητα την εποπτεία της διαχειριστικής αρχής του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, αναπτυξιακές δράσεις και του προγράμματος ΣΔΙΤ.
2. Νίκο Φατούση, αντιναύαρχο Π.Ν.Ε.Α, ως διευθυντή του γραφείου Υπουργού
3. Νίκο Τσιούτσια, δημοσιογράφο, με αρμοδιότητα ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης και ως υπεύθυνο γραφείου Τύπου του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.
4. Γιώργο Νικολακόπουλο, Πιλότο Ο.Α., με αρμοδιότητα ζητήματα αερομεταφορών.
5. Χρήστο Μπίρο, ηθοποιό, με αρμοδιότητα ζητήματα πολιτισμού.
6. Χρήστο Νιωτάκη, αρχαιολόγο, με αρμοδιότητα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
7. Δημοσθένη Βουγιούκα, καθηγητή Πληροφορικής, με αρμοδιότητα ζητήματα τεχνολογίας.

Η επιλογή των προσώπων και η εκχώρηση των αρμοδιοτήτων έγινε με σκοπό να επιταχυνθεί το έργο του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης και να επιτευχθεί η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε να προωθηθεί άμεσα το κυβερνητικό έργο για την ενίσχυση του τουρισμού σε μια παγκόσμια κρίσιμη οικονομική περίοδο.

Εξάλλου, με απόφαση του κ. Μαρκόπουλου, κατατέθηκε στο πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας τεχνικό δελτίο συνολικού προϋπολογισμού 1.190.000€ για το έργο “Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων” του ΕΟΤ – ΜΗΤΕ “e-MΗTE”. Με την παροχή των υπηρεσιών του συστήματος και με τη δημιουργία ενός νέου πλαισίου διακυβέρνησης, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, προσδοκάται η βελτίωση του τρόπου επικοινωνίας των πολιτών-συναλλασσομένων με τον ΕΟΤ. Η ηλεκτρονική διοίκηση μπορεί να υπερνικήσει τα εμπόδια του χρόνου και της απόστασης, προσφέροντας έτσι στους πολίτες που βρίσκονται μακριά από τα διοικητικά κέντρα, δημόσιες πληροφορίες και υπηρεσίες στο κοντινότερο σε αυτούς σημείο σε τοπικό επίπεδο σε προσιτή και ομοιογενή μορφή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024