Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςMATKA 2009: Ελληνικά τουριστικά γραφεία στο Ελσίνκι με την υποστήριξη της SAS

MATKA 2009: Ελληνικά τουριστικά γραφεία στο Ελσίνκι με την υποστήριξη της SAS

Με την υποστήριξη των Σκανδιναβικών αερογραμμών SAS, επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα την τουριστική έκθεση της Φινλανδίας MATKA 2009, ελληνικά τουριστικά γραφεία. Στο ταξίδι αυτό έλαβαν μέρος ο κ. Γιώργος Χριστίνης […]

Με την υποστήριξη των Σκανδιναβικών αερογραμμών SAS, επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα την τουριστική έκθεση της Φινλανδίας MATKA 2009, ελληνικά τουριστικά γραφεία<…>.

Στο ταξίδι αυτό έλαβαν μέρος ο κ. Γιώργος Χριστίνης από το Amphitrion Travel, o κ. Στρατής Βουρσούκης από το Express Holidays, ο κ. Μάνος Ματσάκης από το Hydra Travel, η κ. Αντιγόνη Σπανάκη από το Aktina και η κ. Αγγελική Μερσίνη από το Travel Plan.

Οι εκπρόσωποι των γραφείων είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρίας, αλλά και την πόλη του Ελσίνκι που είναι η πρωτεύουσα της Φινλανδίας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης ήρθαν σε επαφή με Destination Management Companies, DMC`s, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού από την Ελλάδα προς τη Φινλανδία και προς όλη τη Σκανδιναβία.

Θυμίζουμε ότι η αεροπορική εταιρία SAS συνδέει καθημερινά την Αθήνα με την Κοπεγχάγη και μέσω των πολλών ανταποκρίσεων που έχει εύκολα ο τουρίστας μπορεί να φθάσει σε όλες τις πόλεις της Σκανδιναβίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024