Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παρούσα σε Reiseliv και Vakantiebeurs
Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παρούσα σε Reiseliv και Vakantiebeurs

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού “Reiseliv” στο Όσλο της Νορβηγίας (8-11/01/09). Την οργάνωση του περιπτέρου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέλαβε η ΕΤΙΝ ΑΕ. Είναι η τρίτη […]

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού “Reiseliv” στο Όσλο της Νορβηγίας<...> (8-11/01/09). Την οργάνωση του περιπτέρου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέλαβε η ΕΤΙΝ ΑΕ. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ΠΙΝ συμμετείχε στην έκθεση της Νορβηγίας. Η Νορβηγία είναι μια μικρή χώρα, με μια επίσης μικρή έκθεση τουρισμού, ωστόσο η συμμετοχή της Περιφέρειας κρίθηκε απαραίτητη, “καθώς η χώρα είναι σε εξαιρετικά καλή οικονομική κατάσταση, υποχρεώνοντάς μας να διεκδικούμε συνεχώς και μεγαλύτερο κομμάτι από την τουριστική της αγορά, κυρίως την δύσκολη αυτή χρονική περίοδο που πολλές χώρες πλήττονται από την οικονομική κρίση”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Θετικές εντυπώσεις και μεγαλύτερες προσδοκίες προκάλεσε στους διοργανωτές ο υψηλός αριθμός των επισκεπτών, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς φέτος δόθηκε η δυνατότητα στο κοινό να επισκεφτεί τους χώρους της εκθέσεως το Σαββατοκύριακο, εξυπηρετώντας έτσι μεγάλο αριθμό επισκεπτών που εργάζονται τις υπόλοιπες ημέρες. Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον του κοινού για τα Ιόνια Νησιά, με αποτέλεσμα το έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό των Ιονίων Νήσων να εξαντληθεί πριν τη ολοκλήρωση της έκθεσης. Στην έκθεση τουρισμού παραβρέθηκαν: από Κεφαλονιά και Ιθάκη κ. Δ. Αραβαντινός, νομ. σύμβουλος, Δ. Σπανός, νομ. σύμβουλος, από την Κέρκυρα ο κ. Ι. Λεσσής, εκπρόσωπος της Νομ. Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας και από τη Λευκάδα ο κ. Ζ. Κατωπόδης, ξενοδόχος.

Ακόμη, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού “Vakantiebeurs” στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας (13-18/01/09). Και φέτος η έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κοινού και συμμετοχής τουριστικών περιοχών ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκθέσεως οι επισκέπτες έφτασαν τους 132.961 και 14.422 ο αριθμός των επιχειρηματιών.

Θετικές εντυπώσεις προκάλεσαν η εξαιρετική παρουσία την Ιονίων Νήσων-καθώς για πρώτη φορά όλα τα νησιά είχαν ολλανδόφωνους εκπροσώπους σε κάθε stand, αλλά και η συμμετοχή με υψηλό αριθμό εκπροσώπων από κάθε νησί. Αποτέλεσμα αυτών ήταν το έντονο ενδιαφέρων του κοινού για τα Επτάνησα. Φέτος ο αριθμός των επισκεπτών στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στην έκθεση παραβρέθηκαν: από την Ζάκυνθο ο κ. Ι. Λουκίσας, πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Λαγανά, κ. Σ. Λιβέρης, Rentaki Villas, κα Μ. Κουμιώτη, γραμματέας Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, κα Π. Πλέσσα, Plessas Palace, από τη διαφημιστική εταιρεία DK Advertising εκπροσωπώντας της Νομαρχία Ζακύνθου οι κ.κ. Δ. Καρούσης, Ε. Καρούσης και η κα Α. Φείτσμα. Από την Κεφαλονιά και Ιθάκη: κ. Μάκης Μεταξάς, πρώην δήμαρχος Ελείου Πρόννων, κ. Α. Σπυράτος, ειδ. σύμβουλος Τουρισμού Νομ. Αυτοδιοίκησης Κεφαλονίας, κ. Κ. Κωστόπουλος, υπάλληλος Νομ. Κεφαλονιάς, κ. Σ. Καβαλιεράτος, τουριστικός πράκτορας, κ. Ν. Γιουλάτος, τουριστικός πράκτορας, κα Φ. Βαλέτα, τουριστικός πράκτορας, κ. Μάκης Ευαγγελάτος, τουριστικός πράκτορας. Από Κέρκυρα ο κ. Ι. Λέσσης, εκπρόσωπος της Νομ. Αυτοδιοίκησης, η κα Μ. Λάκη, εκπρόσωπος ενώσεως τουριστικών πρακτόρων, ο κ. Κ. Μπρετάνος, πρόεδρος ενώσεως ενοικιαζόμενων δωματίων, κ. Δ. Μούτσος, τουριστικός πράκτορας, κα Μ. Καλούδη, τουριστικός πράκτορας, κα Μ. Ματαράγγα, τουριστικός πράκτορας, κ. Σ. Φαιτάς, ιδιοκτήτης κάμπινγκ, κ. Κ. Αθανασίου, ξενοδόχος, κος Σ. Φιλιππάκος ξενοδόχος. Από τη Λευκάδα κ. Ι. Καρτάνος, νομ. σύμβουλος και πρόεδρος Ενώσεως Ξενοδόχων, κ. Δ. Σολδάτος, εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Ι. Ψωμάκης, τουριστικός πράκτορας, κ. , τουριστικός Πράκτορας, κος Π. Σκληρός ξενοδόχος, κ. Α. Ασπρογέρακας, ξενοδόχος, κ. Γ. Ανυφαντής, ξενοδόχος, Γ. Βαγενάς, ξενοδόχος, κ. Ζ. Κατωπόδης, ξενοδόχος και η κα Ilona, εκπρόσωπος του επιμελητήριο Λευκάδας – ξεναγός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024