Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συγχώνευση Avis και Πειραιώς Βest Leasing

Τατιάνα Ρόκου - 26 Ιανουάριος 2009, 00:00

H Avis ανακοίνωσε τη συγχώνευση των δύο εταιριών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, της Avis και της Best Leasing, που<...>

δραστηριοποιούνται στη βραχυχρόνια και μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτων και οι οποίες κατέχουν ήδη ηγετική θέση στον κλάδο.

Στόχος της συγχώνευσης είναι η ακόμη καλύτερη αξιοποίηση του πελατολογίου του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και η δημιουργία οικονομιών κλίμακος. Η διευθυντική ομάδα της Best Leasing έχει ενοποιηθεί ήδη, απόλυτα επιτυχώς με την διευθυντική ομάδα της Avis, δημιουργώντας ένα ισχυρό σχήμα με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον επί 25ετίας Δ.Σ. της Avis Hellas κ. Αλκη Πέττα. Το αποτέλεσμα της συγχώνευσης εκτιμάται ότι θα είναι η σημαντική ενίσχυση της κερδοφορίας.

Ο τζίρος της εταιρίας συνολικά ανήλθε το 2008 στα 152,6 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 132,6 εκατ. ευρώ αφορούν στη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων και τα 20 στην βραχυχρόνια. Ο στόλος της εταιρίας την Ιη Ιανουαρίου του 2009 ήταν 26.700 αυτοκίνητα στην μακροχρόνια μίσθωση και 1.000τοκίνητα στη διαχείριση στόλου τρίτων. Ο στόλος που απασχολεί κυρίως το καλοκαίρι στην βραχυχρόνια μίσθωση, είναι 5.200 αυτοκίνητα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top