Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία

Στις 12 Φεβρουαρίου το Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Ιανουάριος 2009, 00:00

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων ανακοινώνει ότι το καθιερωμένο του Ετήσιο 31o Ξενοδοχειακό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί<...>

στις 12 Φεβρουαρίου 2009, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το συνέδριο θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Π. Εγγλέζος, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PricewaterhouseCoopers, κ. Φ. Πηλείδης, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.
Το γενικό θέμα του συνεδρίου (το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα), είναι: “Είμαστεαναπόσπαστομέρος της κρίσηςη - Συζητώντας `εκτός πλαισίου` για ένα πιο ευοίωνο μέλλον”. Αναλυτικότερα, θα εξεταστούν τα ακόλουθα θέματα:
- Ο Κυπριακός τουρισμός το 2009 και τα επόμενα χρόνια: Επισκόπηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό και προτεινόμενα μέτρα.
- Επισκόπηση του παγκόσμιου τουρισμού: Απειλές και ευκαιρίες.
- Η απάντηση της κυπριακής κυβέρνησης.
Συμμετοχή στις εργασίες του ως εισηγητές θα έχουν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Αντ. Πασχαλίδης, ο υπουργός Συγκοινωνιών & Έργων, κ. Ν. Νικολαΐδης, καθώς και ο διευθυντής Οικονομικών Μελετών & Ευρωπαϊκής Ένωσης του υπουργείου Οικονομικών, κ. Α. Χαραλάμπους. Key-note εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο κ. J.G.C. Kester, Chief of Market Trends, Competitiveness and Trade in Tourism Services Section του World Tourism Organization (UNWTO). Εξίσου σημαντική συμβολή θα έχουν ως εισηγητές ο κ. J. Clarke, General Manager - Overseas Purchasing της TUI Travel, ο κ. L. Mina, Head of Purchasing Eastern Mediterranean & Cities της Thomas Cook και ο κ. D. Shevchenko, President του ICS Travel Group (Ρωσίας). Η συζήτηση/panel discussion “Debating Out of the Box” με τη συμμετοχή όλων των εισηγητών θα είναι κάτω από το συντονισμό του κ. Αγγ. Λοΐζου, προέδρου του International Society of Hospitality Consultants (I.S.H.C.) - Συνεταίρου της PWC.
Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργεί και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 17η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών”, με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και, γενικά, όλους τους τουριστικούς φορείς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top