Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςITB Hospitality Day: Τουριστική βιομηχανία – Πού βαδίζεις;

ITB Hospitality Day: Τουριστική βιομηχανία – Πού βαδίζεις;

Σε μια εποχή διεθνούς οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κρίσης, η παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά τεράστιες προκλήσεις. Στις 12 Μαρτίου 2009, διεθνείς εμπειρογνώμονες θα συζητήσουν, κατά την ITB […]

Σε μια εποχή διεθνούς οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κρίσης, η παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία<...> αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά τεράστιες προκλήσεις. Στις 12 Μαρτίου 2009, διεθνείς εμπειρογνώμονες θα συζητήσουν, κατά την ITB Hospitality Day, τις σύγχρονες και τις μελλοντικές τάσεις.

Ως αποτέλεσμα της παρούσας κρίσης, οι διεθνείς αλλαγές των τάσεων για ταξίδια και επενδύσεις, για άλλη μια φορά προκαλούν τον ξενοδοχειακό τομέα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, για να υιοθετήσουν μια σαφή στάση, έτσι ώστε να επιβιώσουν τόσο στις τοπικές όσο και στις διεθνείς αγορές. Στις 12 Μαρτίου 2009, η ITB Hospitality Day, με έξι κύκλους συζητήσεων, θα δώσει σημαντική ώθηση για τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο.

Ο οικο-επισκέπτης του μέλλοντος

Αντιπρόσωποι οικο-πλατφορμών νεοϊδρυμένων design ξενοδοχείων, καθώς επίσης και κοινωνικά φιλικών και οικο-συμβατών θερέτρων, όπως είναι το Fregate Island Private και το Ritz-Carlton Hotel Company, θα συζητήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα κατά την πρώτη συνεδρία της Hospitality Day.

Θα είναι η πρώτη φορά σε μία ITB Hospitality Day, όπου θα πραγματοποιηθεί ένας διαλογικός κύκλος συζήτησης με ειδικούς στο Human Resources, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις από το ακροατήριο. Ποια προσόντα πρέπει οι εργαζόμενοι να διαθέτουν, προκειμένου να συμβληθούν με την επιτυχία ενός ξενοδοχείου στο μέλλον; Οι απαντήσεις θα δοθούν από τους Ruud Ρ. Reuland, γενικό διευθυντή του διάσημου Ecole Hoteliere της Λωζάνης, Katrin Melle, περιφερειακή διευθύντρια Human Resources της Hyatt Int. και εκπρόσωπο για το Human Resources Circles στη Γερμανία.

Το “hotspot” της φετινής Hospitality Day συμπεριλαμβάνει υψηλού επιπέδου συμμετέχοντες, οι οποίοι θα εξετάσουν σε 90 λεπτά την ξενοδοχειακή βιομηχανία. Για πρώτη φορά -και υπό το σύνθημα “Hotel industry – quo vadis?”, θα πραγματοποιηθεί ένα διεθνές πάνελ διευθυνόντων συμβούλων. Το πάνελ θα διευθύνει η κα Maria Putz-Willems, κύρια συντάκτρια του hospitalityInside.com και οι συμμετέχοντες CEOs που θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους είναι οι: Andrew Cosslett, InterContinental Hotels Group; Ed Fuller, Marriott International; Gerald Lawless, Jumeirah Group; Ted Teng, ο νέος CEO των Leading Hotels of the World και Gabriel Escarrer Jaume, CEO και Co-Vice Chairman των Sol Melia Hotels & Resorts, με έδρα τη Μαγιόρκα.

Υπενθυμίζεται ότι η ITB Berlin 2009 πραγματοποιείται από την Τετάρτη 11 έως την Κυριακή 15 Μαρτίου και θα είναι ανοιχτή για τους εμπορικούς επισκέπτες από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή. Παράλληλα με την εμπορική έκθεση, το Συνέδριο ITB Berlin θα διοργανωθεί από την Τετάρτη 11 έως το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024