Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενημέρωση των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης

Μελέτη Τουρισμού για τη Νομαρχία Ρεθύμνου από το Πολυτεχνίο Κρήτης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Φεβρουάριος 2009, 00:00

Συνάντηση εκπροσώπων των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης και των αρμοδίων Διευθύνσεων<...>

Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Ρεθύμνου, αναφορικά στην ενημέρωση  για την ειδική Μελέτη για τον Τουρισμό, που εκπόνησε το Πολυτεχνείο Κρήτης, για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, των νομαρχιών και λοιπών φορέων.

Όπως ενημέρωσε τους παριστάμενους ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Ματσατσίνης, η μελέτη είχε αντικείμενο έρευνας το βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών του νησιού και διεξήχθη κατά την περσινή χρονιά με ερωτηματολόγια που διανεμήθηκαν στα αεροδρόμια της Κρήτης. Τα αποτελέσματα της Μελέτης θα ανακοινωθούν σύντομα σε συνάντηση που θα γίνει στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της Νομαρχίας Ρεθύμνου, οι αντινομάρχες κα Ζωή Σιταρένιου – Μπριλλάκη και κα Γιάννα Κεφαλογιάννη – Μπιρλιράκη, ο νομαρχιακός σύμβουλος, υπεύθυνος Τουρισμού, κ. Γιάννης Νικολούδης και ο Διευθυντής Τουρισμού, Αποδήμων και Αθλητισμού, κ. Μανώλης Μενιουδάκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top