Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜελέτη Τουρισμού για τη Νομαρχία Ρεθύμνου από το Πολυτεχνίο Κρήτης
Ενημέρωση των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης

Μελέτη Τουρισμού για τη Νομαρχία Ρεθύμνου από το Πολυτεχνίο Κρήτης

Συνάντηση εκπροσώπων των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης και των αρμοδίων Διευθύνσεων Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Ρεθύμνου, αναφορικά στην ενημέρωση για την ειδική Μελέτη για τον Τουρισμό, που […]

Συνάντηση εκπροσώπων των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης και των αρμοδίων Διευθύνσεων<…> Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Ρεθύμνου, αναφορικά στην ενημέρωση για την ειδική Μελέτη για τον Τουρισμό, που εκπόνησε το Πολυτεχνείο Κρήτης, για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, των νομαρχιών και λοιπών φορέων.

Όπως ενημέρωσε τους παριστάμενους ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Ματσατσίνης, η μελέτη είχε αντικείμενο έρευνας το βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών του νησιού και διεξήχθη κατά την περσινή χρονιά με ερωτηματολόγια που διανεμήθηκαν στα αεροδρόμια της Κρήτης. Τα αποτελέσματα της Μελέτης θα ανακοινωθούν σύντομα σε συνάντηση που θα γίνει στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της Νομαρχίας Ρεθύμνου, οι αντινομάρχες κα Ζωή Σιταρένιου – Μπριλλάκη και κα Γιάννα Κεφαλογιάννη – Μπιρλιράκη, ο νομαρχιακός σύμβουλος, υπεύθυνος Τουρισμού, κ. Γιάννης Νικολούδης και ο Διευθυντής Τουρισμού, Αποδήμων και Αθλητισμού, κ. Μανώλης Μενιουδάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024