Τελευταία νέα
Τα στέγαστρα κατασκευάστηκαν στο ναυπηγείο της Σύρου

Στέγαστρα της Cospico στα πλοία της Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries εμπιστεύτηκε την Cospico AEBE για την κατασκευή και τοποθέτηση των στεγάστρων στα καταστρώματα των επιβατικών πλοίων Blue Star “Νάξος”, “Πάρος”, “Ιθάκη”. Στο ναυπηγείο της Σύρου και […]

Η Blue Star Ferries εμπιστεύτηκε την Cospico AEBE για την κατασκευή και τοποθέτηση των στεγάστρων στα καταστρώματα<...> των επιβατικών πλοίων Blue Star “Νάξος”, “Πάρος”, “Ιθάκη”. Στο ναυπηγείο της Σύρου και με χρόνο παράδοσης 15 ημερών, η εταιρεία κατασκεύασε διαδοχικά τα στέγαστρα, τα οποία είναι δίρριχτης μορφής από επίπεδα πολυκαρβονικά φύλλα PC 16mm, χρώματος opal.

Η Cospico AEBE είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος του συστήματος DANPALON. Τα πολυκαρβονικά φύλλα του συστήματος DANPALON είναι ανθεκτικά, εύκαμπτα με χαμηλό βάρος, παρέχουν θερμομόνωση, ηχομόνωση, και προστασία από την υπεριώδη UV ακτινοβολία. Αποτελούν, λοιπόν, την ιδανική λύση για τα καταστρώματα των πλοίων για την ασφαλή και άνετη παραμονή των ταξιδιωτών στα καταστρώματα. Μετά από την επιτυχημένη αυτή συνεργασία σειρά πήρε το πλοίο “Διαγόρας”, το οποίο βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024